Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ropotan, revenire de senzaţie în Liga 1. A marcat la primul meci la Chiajna

VIDEO | Ropotan, revenire de senzaţie în Liga 1. A marcat la primul meci la Chiajna
Comentarii

Adrian Ropotan a fost adus de Dorinel Munteanu la Concordia Chiajna la puţin timp după ce "Neamţul" a ajuns pe banca tehnică a ilfovenilor, dar a debutat abia în luna decembrie. Joi seară, mijlocaşul a jucat pentru prima oară pe stadionul din Chiajna, iar debutul pe arena din judeţul Ilfov a fost unul de bun augur pentru fostul internaţional, care a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Fostul dinamovist a înscris în minutul 27 al partidei de la Chiajna, în momentul în care Craiova conducea pe tabelă cu scorul de 1-0. Astfel, în mai puţin de 30 de minute, veteranul Ropotan şi-a demonstrat valoarea.

În acest sezon, mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a mai jucat în partidele cu Viitorul şi FC Hermannstadt, ambele în deplasare.  

În România, Ropotan a mai jucat la Dinamo, Petrolul şi Pandurii Târgu Jiu. Fostul internaţional, care a adunat şapte selecţii în perioada 2008-2016, a înscris însă doar trei goluri în prima ligă, până în această seară, pentru Petrolul şi Pandurii. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe