Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Roş-albaştrii vor ţine minte numele ăsta. Pelici le-a interzis Cupa României în ultimele două sezoane

VIDEO | Roş-albaştrii vor ţine minte numele ăsta. Pelici le-a interzis Cupa României în ultimele două sezoane

Fotbal intern

Comentarii

După ce în sezonul trecut a eliminat-o pe FCSB în optimile de finală ale Cupei României, pe banca celor de la CS Mioveni, Alexandru Pelici a repetat performanţa şi-n actuala stagiune. AFC Hermannstadt s-a distrat cu echipa lui Nicolae Dică, s-a impus cu 3-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei.

"Victoria a venit în urma unui joc bun, ne-am autodepăşit. Am întâlnit o echipă a Stelei care probabil nu a fost prea motivată pe acest teren din Sibiu, având în vedere că ei au jucat pe Olimpico sau pe Arena Naţională. Am gândit jocul pe o tranziţie rapidă, ştiind că avem doi atacanţi foarte buni pe penetrare, Blănaru şi Rusu.

Pe un teren moale, cu nişte fundaşi centrali fără viteză, ştiam că trebuie să jucăm în spatele lor şi uite că ne-a ieşit. Noi suntem obişnuiţi cu asemenea faze, cu asemenea terenuri în Liga a II-a. Jucătorii mei au jucat foarte, foarte bine în acest meci şi vreau să-i felicit. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, iar acum urmează un meci foarte greu pentru noi la UTA Arad" , a declarat Alexandru Pelici pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbsteauaarena nationalauta arad 

viewscnt
Articole similare