Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rotariu, două pase decisive într-un meci cu opt goluri, disputat împotriva lui Anderlecht!

VIDEO | Rotariu, două pase decisive într-un meci cu opt goluri, disputat împotriva lui Anderlecht!

Stranieri

Atacantul Dorin Rotariu a oferit două pase de gol în meicul pe care echipa sa, Mouscron, l-a pierdut, duminică, în deplasare, cus corul de 3-5 (0-2), în faţa formaţiei Anderlecht, în etapa a XXVIII-a a campionatului belgian.

Formaţia din Bruxelles a condus cu 4-0, prin golurile marcate de Morioka '26, Teodorczyk '45+2 (p), '57 şi 61'. Mouscron s-a apropiat la 3-4, prin reuşitele lui Awoniyi '70 (pasă Rotariu), Van Durmen '72 şi Mezague '84 (pasă Rotariu). Morioka a stabilit scorul final, 5-3, în minutul 90+2.

La gazde, mijlocaşul Alexandru Chipciu a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dennis Appiah. Rotariu a jucat tot meciul, la oaspeţi.

În urma acestui rezul;tat, Anderlecht este pe locul 3, cu 49 de puncte, la 11 puncte de liderul FC Bruges (care are un meci mai puţin). Mouscron, antrenată până de curând de Mircea Rednic, este pe locul 13, cu 30 de puncte, la şase puncte de Mechelen, clasată pe ultimul loc, 16, retrogradabil.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.