Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rotariu, driblat ca în curtea şcolii de noua speranţă a lui United! Ce record a bătut puştiul de 17 ani, Greenwood

VIDEO | Rotariu, driblat ca în curtea şcolii de noua speranţă a lui United! Ce record a bătut puştiul de 17 ani, Greenwood

UEFA Europa League

Comentarii

Mason Greenwood a devenit cel mai tânăr marcator al diavolilor în cupele europene după ce a înscris unicul gol al partidei cu Astana, din prima etapă a grupelor Europa League.

Puştiul a decis partida de pe Old Trafford în minutul 73 după o fază în care atacantul l-a driblat pe Dorin Rotariu şi a şutat printre picioarele portarului advers. Fotbalistul care va împlini 18 ani pe 1 octombrie a fost promovat în sezonul trecut la echipa mare a lui Manchester de către Solskjaer care l-a debutat în Premier League chiar într-un derby cu Arsenal.

În vară, Greenwood a adus victoria şi în meciul cu Inter Milano de la International Champions Cup iar acum a devenit cel mai tânăr jucător care înscrie pentru United în competiţiile continenale. A bătut cu 170 de zile recordul legendei George Best. 

Afla mai multe despre: rotariugreenwoodastanamanchester united 

viewscnt
Articole similare