Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ruben Albes, extrem de mulţumit după victoria cu Viitorul. A dezvăluit ce a vorbit cu Anamaria Prodan: "Asta mi-a zis"

VIDEO | Ruben Albes, extrem de mulţumit după victoria cu Viitorul. A dezvăluit ce a vorbit cu Anamaria Prodan: "Asta mi-a zis"

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a obţinut o victorie importantă pe teren propriu, împotriva celor de la Viitorul, scor 2-0. La final, tehnicianul spaniol a dezvăluit ce i-a spus Anamaria Prodan.

Ruben Albes a fost extrem de mulţumit pentru victoria obţinută de elevii săi, având în vedere şi adversarul pe care l-au avut în faţă, Viitorul fiind liderul din play-out:

"De multe ori, victoriile sunt la fel de importante ca şi adversarii pe care îi întâlneşti. Azi am avut un adversar mare, e adevărat că am avut câteva căderi, dar am făcut un meci bun. Dacă nu faci un meci mare împotriva unor adversari de nivelul acesta, este imposibil să câştigi.

Sunt foarte mulţumit de munca jucătorilor, cred că am controlat destul de mult meciul, situaţia partidei, mai ales la nivel defensiv. Am anihilat potenţialul ofensiv al Viitorului şi asta este foarte greu de făcut", a spus spaniolul la flash interviul de la finalul partidei. 

Antrenorul sibienilor a dezvăluit şi dialogul pe care l-a avut cu Anamaria Prodan, persoană cu o influenţă importantă la echipă: "M-a felicitat, că se bucură de faptul că reuşim să câştigăm meciuri, ceea ce e foarte greu şi atât".

Afla mai multe despre: ruben albeshermannstadt 

viewscnt
Articole similare