Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ruben Albes, fără punct pe banca celor de la Hermannstadt după două etape. "Am fost mai buni decât Clinceni. Ăsta-i fotbalul"

VIDEO | Ruben Albes, fără punct pe banca celor de la Hermannstadt după două etape. "Am fost mai buni decât Clinceni. Ăsta-i fotbalul"

Fotbal intern

Comentarii

Hermannstadt a pierdut duelul cu Academica Cliceni, vineri, pe teren propriu, scor 0-1 (0-1), iar antrenorul spaniol al echipei, Ruben Albes, rămâne fără punct pe banca tehnică a sibienilor, cu două înfrângeri.

Cel mai tânăr antrenor din Liga 1, Ruben Albes, a bifat a doua înfrângere consecutivă, din tot atâtea partide, de când a fost instalat pe banca celor de la Hermannstadt.  Formaţia din Sibiu este pe locul 11, cu 18 puncte şi este o contracandidată serioasă la retrogradare, în acest sezon. Următoarele două etape vor fi cel puţin la fel de grele, pe terenurile celor de la Poli Iaşi şi Chindia Târgovişte.

"Fotbalul este fotbal, am avut multe ocazii, multe şuturi, iar Clinceni a avut un singur şut pe poartă. Dar ăsta-i fotbalul, încerc să schimb ceva. Am fost mai buni decât adversarii, dar asta se întâmplă. Meciurile viitoare sunt noi oportunităţi. Jucăm la trei zile, încercăm să pregătim meciurile cât mai bine şi să schimbă mentalitate. Să câştigăm meciurile şi să uităm de acest meci. Este singura cale de a acumula victorii. Nu am nevoie de nimic, poate doar de puţin noroc, nu ca astăzi. Eu am încredere. în continuare, în această echipă", a declarat Ruben Albes, la finalul partidei cu Clinceni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare