Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ruben de la Barrera, încântat după victoria Viitorului: ”Am jucat uimitor!”. Tehnicianul a anunţat când va reveni Romario Benzar

VIDEO Ruben de la Barrera, încântat după victoria Viitorului: ”Am jucat uimitor!”. Tehnicianul a anunţat când va reveni Romario Benzar

Farul Constanța

Comentarii

Ruben de la Barrera, antrenorul spaniol al Viitorului Constanţa, s-a arătat încântat de evoluţia elevilor săi în partida câştigată de aceştia, pe teren propriu, contra Astrei Giurgiu.

Barrera a vorbit la superlativ despre evoluţia Viitorului, punctând asupra faptului că Astra Giurgiu are jucători buni, chiar dacă au un început de campionat extrem de slab.

”Am jucat uimitor în prima repriză. Am marcat multe goluri, dar modul în care am reuşit să înscriem este modul în care am încercat să facem lucrurile şi să jucăm. Sunt foarte fericit pentru asta.

Victoria este practic rezultatul jocului. Iar dacă vorbim, jucătorii sau echipa care merită pentru evoluţia lor şi pentru rezultatul lor să câştige, aceea este echipa mea. Trebuia să fi câştigat şi înainte, dar aşa este fotbalul. În repriza a doua au făcut pressing sus, au jucători buni, dar noi am reuşit să ne creăm şanse. Am mai marcat un gol, dar puteam marca mult mai multe goluri.”, a declarat Ruben de la Barrera, la finalul partidei câştigate de Viitorul Constanţa, în faţa Astrei Giurgiu, scor 4-1.

Tehnicianul a anunţat că fundaşul dreapta Romario Benzar ar putea fi folosit chiar începând de meciul următor, disputat contra campioanei CFR Cluj.

”În curând. Cât mai curând, sper. Fiindcă este pregătit fizic, aşa că poate să joace şi, cel mai important lucru, nu are nevoie de timp să fie la nivelul la care ne dorim să fie. Probabil o să fie în etapa viitoare, gata să intre.”, a mai spus de la Barrera.

De asemenea, antrenorul Viitorului a negat că Gică Hagi ar fi ţipat la jucători în timpul meciului.

”Da, trebuie să o facem la fel ca azi, ca mâine sau luna viitoare. Trebuie să merităm punctele, victoriile. Iar pentru meciul cu CFR Cluj nu pot să descopăr calitatea pe care o au ei, dar vom încerca să fim mai buni decât ei.”, a concluzionat acesta, referitor la meciul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: ruben de la barreraviitorulastra 

viewscnt
Articole similare