Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ruben de la Barrera, încrezător înaintea partidei cu Academica Clinceni. "Trebuie să arătăm că suntem mai buni"

VIDEO | Ruben de la Barrera, încrezător înaintea partidei cu Academica Clinceni. "Trebuie să arătăm că suntem mai buni"

Fotbal

Comentarii

Academica Clinceni şi Viitorul Constanţa se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 13, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Antrenorul constănţenilor, spaniolul Ruben de la Barrera, este de părere că va avea parte de un meci extrem de dificil, însă jucătorii săi au resursele necesare pentru a obţine cele trei puncte şi pentru a continua ascensiunea în clasament. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, cu acelaşi număr de puncte, 16, pe locurile 5, respectiv 6.

"Adversarii de mâine au acelaşi număr de puncte ca noi şi cu siguranţă va fi un meci dificil. Dar noi traversăm o perioadă bună, nu am mai pierdut de ceva timp. Aşa că tot ceea ce avem de făcut este să mergem acolo şi să câştigăm meciul. Am trecut peste momente dificile în care am fost nevoiţi să jucăm meciuri fără jucători importanţi, dar acum este o nouă perioadă, poate cea mai importantă.

Trebuie să mergem la Clinceni, să arătăm că suntem mai buni şi să luăm cele trei puncte, ăsta este singurul nostru obiectiv acum. Academica Clinceni are un parcurs bun în acest campionat, cu doar două înfrângeri până acum. Însă noi trebuie să ne impunem jocul, să arătăm agresivitate, să dominăm. Trebuie să gândim pozitiv pentru că avem resurse, vreau să arătăm în acest joc dorinţă", a afirmat tehnicianul spaniol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare