Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rundă decisivă în Liga 1! Cei trei tehnicieni care depind de rezultatele din această etapă pentru a continua la actualele echipe

VIDEO | Rundă decisivă în Liga 1! Cei trei tehnicieni care depind de rezultatele din această etapă pentru a continua la actualele echipe

Superliga

Comentarii

Trei dintre antrenorii ale căror echipei au meciuri dificile în această etapă, riscă demiterea în cazul unor înfrângeri. Varianta demiterii lor a fost deja vehiculată de mai multă vreme şi orice pas greşit poate produce, în orice moment, ruptura.

Toni Conceicao (CFR Cluj)

Tehnicianul portughez este ameninţat cu demiterea deja de câteva săptămâni. S-a vehiculat chiar că fostul mare jucător al Realului, Maqueda ar fi venit la Cluj pentru a discuta preluarea băncii tehnice a campioanei en-titre.

Lusitanul rezistă, dar sâmbătă îl aşteaptă un meci dificil contra formaţiei FC Hermannstadt. Sibienii au marcat şase goluri pe teren propriu şi au încasat doar două, în timp ce clujenii au doar două goluri marcate în partidele din deplasare. Semn că pe Toni Conceicao nu-l aşteaptă deloc un test uşor.

CFR nu câştigă de trei etape, perioadă în care a strâns doar două puncte.

Bilanţ Toni Conceicao la CFR Cluj

  • - 12 meciuri, 5 victorii, 4 remize, 3 înfrângeri, golaveraj 19:12 

Devis Mangia (U Craiova)

Foarte apreciat în sezonul trecut, italianul Devis Mangia nu se simte nici el prea bine la Craiova. Antrenorul în vârstă de 44 de ani are un debut oscilant de sezon şi ocupă înaintea etapei a noua, locul 8 în clasament.

În ultimele patru runde, U Craiova a pierdut de două ori, dar a şi reuşit să câştige partidele cu Dinamo şi FC Voluntari.

Oficialii craioveni au negat momentan despărţirea de Mangia, dar un eventual eşec în partida de pe teren propriu cu Viitorul i-ar putea fi fatal antrenorului născut la Cernusco sul Naviglio.

Bilanţ Devis Mangia la Craiova

  • - 55 meciuri, 25 victorii, 15 remize, 15 înfrângeri, golaveraj 82:58 

Florin Bratu (Dinamo Bucureşti)

Dinamo joacă vineri la Iaşi, iar Florin Bratu a mărturisit că nu a discutat cu nimeni despre o eventuală demitere a sa şi că este convins că va continua să antreneze Dinamo.

Totuşi, o înfrângere în faţa lui Flavius Stoican şi a echipei sale ar adânci criza de la Dinamo, formaţie învinsă de 3 ori în ultimele patru jocuri.

Formaţia lui Bratu are 10 puncte după primele 8 etape, patru înfrângeri şi nu mai puţin de 16 goluri primite, adică o medie de două goluri încasate per joc. O situaţie care nu are cum să placă oficialilor din Ştefan cel Mare. Claudiu Niculescu şi Dan Alexa sunt principalele nume vehiculate pentru înlocuirea sa.

Bilanţ Florin Bratu la Dinamo

  • -22 meciuri, 13 victorii, 2 remize, 7 înfrângeri, golaveraj 40-27  

Afla mai multe despre: devis mangiaflorin bratutoni conceicaodemitereliga 1 

viewscnt
Articole similare