Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ruptura este totală la CFR Cluj. Cum l-a umilit Dan Petrescu pe Alexandru Ioniţă în timpul meciului cu Astra

VIDEO | Ruptura este totală la CFR Cluj. Cum l-a umilit Dan Petrescu pe Alexandru Ioniţă în timpul meciului cu Astra

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a luat o decizie drastică în privinţa lui Alexandru Ioniţă, în prima repriză a meciului cu Astra Giurgiu.

Imediat după golul de 1-0 al giurgiuvenilor, din minutul 34, tehnicianul campioanei l-a schimbat pe Alexandru Ioniţă cu Ciprian Deac. 

Adus de la Astra în urmă cu mai bine de un an, pentru un milion de euro, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 24 de ani nu a reuşit nici până în prezent să se impună ca titular la CFR, iar în meciul de miercuri seară a avut o nouă şansă de a-l convinge pe Dan Petrescu că merită să joace mai mult. În cele 34 de minute, Ioniţă a avut o evoluţie modestă, greşind mai multe pase.

La finalul meciului, Dan Petrescu şi-a explicat decizia: "Nu am fost mulţumit. Dacă vrei să îmbraci tricoul lui CFR, echipa campioană, trebuie să faci ceva. Toţi jucătorii făceau asta, mi s-a părut că Alex nu făcea, a fost decizia mea şi mi-o asum".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe