Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ryde a explicat alegerile făcute în lotul naţionalei României pentru Campionatul Mondial: "Nu avem nicio şansă dacă nu reuşim aceste lucruri"

VIDEO | Ryde a explicat alegerile făcute în lotul naţionalei României pentru Campionatul Mondial: "Nu avem nicio şansă dacă nu reuşim aceste lucruri"

Handbal

Comentarii

Ryde a fost criticat după convocările făcută pentru Campionatul mondial din Japonia. Absenţa de pe listă a Sorinei Târcă de la Corona şi a Laurei Moisă de la CSM au născut discuţii. Selecţionerul şi-a motivat alegerile.

"Echipa României trebuie să fie foarte, foarte puternică din punct de vedere fizic, altfel nu avem şanse cu Ungaria şi cu Muntenegru. (n.r. despre convocarea Soniei Seraficeanu) Am vrut mai multă viteză pe contraatac şi pe revenire. Laura Pristaviţa şi Eliza Buceschi au nişte mici accidentări, dar sunt jucătoare cheie în atac. Ştiu cum merge jocul" , a declarat Tomas Ryde.

Cristina Neagu a jucat deja peste 100 de minute în cele 3 meciuri de la revenire - ea rămâne arma principală prin care România atacă primele 6 locuri la Mondiale.

"Trebuie să se antreneze, să fie calmă şi să putem să o folosim inteligent la Campioantul Mondial" , a continuat Ryde.

"Lotul este făcut în aşa fel, dacă vă uitaţi, să încercăm să o integrăm pe Cristina pas cu pas. Adică să o scoatem pe faza de apărare, să băgăm o altă jucătoare, să îi dăm timp să intre în joc, să îi dăm timp să joace mai mult în atac" , a spus Costică Buceschi.

Afla mai multe despre: campionatul mondialryde 

viewscnt
Articole similare