Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „S-a adeverit!” Ce mesaj le-a transmis Miriuţă jucătorilor înaintea partidei cu Voluntari

VIDEO | „S-a adeverit!” Ce mesaj le-a transmis Miriuţă jucătorilor înaintea partidei cu Voluntari

Superliga

Comentarii

AFC Hermannstadt a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), partida cu FC Voluntari, în primul meci al etapei a XVIII-a a Ligii 1.

Miriuţă a declarat la finalul partidei că şi-a avertizat „elevii” în privinţa dificultăţii meciului din această seară, însă echipa sa nu a putut evita înfrângerea.

„Trebuia să vină şi acest moment. Nu m-am gândit că o să vină astăzi, dar le-am spus băieţilor că cel mai greu meci de când sunt aici va fi cel de astăzi. S-a adeverit.

Nu am băgat-o în poartă. Am avut în prima repriză două ocazii uriaşe prin Blănaru. Dacă marcam, sută la sută stătea altfel soarta jocului, pentru că suntem echipă mică şi nu putem avea 6-7 ocazii. Părerea mea, astăzi am avut cele mai clare ocazii de a marca de când sunt eu aici.

Trebuia să se întâmple, s-a întâmplat, asta e. Nu suntem nici Real Madrid, nici Bayern Munchen, nici FCSB...

Suntem o echipă mică, nou-promovată, trebuie să ne vedem de lucrurile noastre. Să fim modeşti, să ne vedem lungul nasului şi să strângem puncte în aceste trei jocuri cât putem, pentru că după aia ne aşteaptă o primăvară foarte grea. Ţelul nostru, obiectivul nostru este să rămânem în Divizia A”, a spus Vasile Miriuţă la Telekom Sport.

În urma rezultatului din această seară, FC Voluntari acumulează 11 puncte, dar rămâne pe locul 14, ultimul al clasamentului. Sibienii se menţin provizoriu pe locul 8, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: voluntarimiriuta,  

viewscnt
Articole similare