Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO S-a crezut Messi pentru un moment :) Fotbalistul de la FC U Craiova a driblat tot în careul advers, dar şi-a bătut joc de munca sa

VIDEO S-a crezut Messi pentru un moment :) Fotbalistul de la FC U Craiova a driblat tot în careul advers, dar şi-a bătut joc de munca sa

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova ar fi putut câştiga cu 2-0 partida cu Metaloglobus, din Liga 2, dar Valentin Munteanu a ratat surprinzător, în minutele de prelungire.

FC U Craiova a învins, marţi, pe teren propriu, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Metaloglobus, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii a II-a.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Bălan, în minutul patru, dar cele două echipe şi-au împărţit ocaziile până la final. Oltenii puteau câştiga cu 2-0 partida, dar Valentin Munteanu a ratat, în minutul 90+5. 

Oltenii au scăpat pe contraatac, iar mingea a ajuns cu noroc la Munteanu. Acesta a driblat tot ce i-a ieşit în cale, a avut oportunitatea de a şuta, dar a preferat să continue să dribleze. Din nefericire pentru el, a ratat, dar centralul a pus capăt partidei. 

Oltenii au acumulat 27 de puncte, în timp ce oaspeţii de azi sunt pe locul trei, cu 22 de puncte. ASU Poli Timişoara e pe locul secund, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: valentin munteanufc u craiova 

viewscnt
Articole similare