Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a decis câştigătoarea Grupei D de la CE de handbal masculin. Franţa pleacă acasă cu o victorie. Vezi AICI rezumatele meciurilor de marţi

VIDEO | S-a decis câştigătoarea Grupei D de la CE de handbal masculin. Franţa pleacă acasă cu o victorie. Vezi AICI rezumatele meciurilor de marţi

Handbal

Comentarii

Primele meciuri ale zilei de la Campionatul European de handbal masculin s-au jucat deja. În direct la Telekom Sport, Austria a învins Macedonia de Nord şi a eliminat-o de la turneul final.

Austria este una dintre echipele neînvinse de la europeanul de handbal. Contra Macedoniei de Nord a jucat la Viena şi  s-a impus cu 32-28. A fost a treia victorie a austriceilor care au câştigat grupa B. Austria va merge în grupele principale alături de Cehia, care a învins Ucraina în meciul decisiv. Cehii s-au clasat pe locul după două victorii, cu Ucraina şi Macedonia de Nord, şi o infrângere, contra Austriei. 

Norvegia şi Portugalia erau deja calificate în faza următoarelor a grupelor. Singura necunoscută rămăsese câştigătoarea grupei D. Nordicii nu au avut probleme în meciul cu lusitanii şi s-au calificat cu maximum de puncte. După înfrângerile cu Portugalia şi Norvegia, Franţa s-a răzbunat pe Bosnia. Cocoşii galici s-au impus cu 31-23 şi au terminat grupa D pe locul al treilea. Au plecat acasă cu 12 zile mai devreme decât îşi propuseseră. Obiectivul era jucarea finalei. 
 
Duelul dintre Polonia şi Suedia a avut miză uriaşă. Cine câştiga se califica în grupele principale. Prima parte a partidei a fost echilibrată, după care nordicii au preluat conducerea, iar finalul a fost fără emoţii.
 
Slovenia se numără şi ea printre echipele bune, care au obţinut victorii pe linie. Slovenii au câştigat grupa F după ce au învins şi Elveţia cu 29-25. 
 
 
 

Afla mai multe despre: handbalcampionatul european de handbal 

viewscnt
Articole similare