Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a decis finala Copei America 2019. Surpriză uriaşă! Cu cine joacă Brazilia în ultimul act al turnelui

VIDEO | S-a decis finala Copei America 2019. Surpriză uriaşă! Cu cine joacă Brazilia în ultimul act al turnelui
Comentarii

Naţionala statului Peru a învins surprinzător în semifinale Chile cu scorul de 3-0. Peru va juca finala Copei America 2019 contra Braziliei.

Nimeni nu miza pe naţionala statului Peru drept finalistă la Copa America 2019. Ricardo Gareca, selecţionerul argentinian al peruanilor a calificat însă prima reprezentativă într-o finală de Copa America pentru prima dată în ultimii 44 de ani.

A făcut-o după un parcurs excelent şi o semifinală de vis contra naţionalei statului Chile, de două ori câştigătoare a competiţiei.

Edison Flores a deschis scorul în minutul 20 pentru peruani, iar cu cinci minute înainte de pauză, Yotun a făcut 2-0. Vedeta peruanilor, Guerrero a marcat al treilea gol în prelungirile meciului, iar Peru s-a calificat într-o finală pe care o va disputa contra ţării gazdă, Brazilia.

 

 

Succesul peruanilor n-ar fi fost însă posibil fără Pedro Gallese, un portar în vârstă de 29 de ani, care evoluează la Alianza Lima. Titularul naţionalei peruane a făcut minuni între buturi şi i-a determinat pe cei de la MARCA să titreze: ”Aşa arată meciul perfect pentru un portar”.

La scorul de 2-0 Gallese a intervenit miraculos în faţa atacanţilor adverşi, iar Beausejour, Vargas sau Alexis Sanchez şi-au pus mâinile în cap după intervenţiile goalkeeper-ului peruan. Mai mult, în prelungirile meciului, acesta a apărat şi o lovitură de la 11 metri.

Finala Copei America 2019 se joacă duminică de la ora 23:00 ora României. Brazilia şi Peru se vor înfrunta pe Estadio do Maracana.

Afla mai multe despre: copa america 2019pedro galleseperu 

viewscnt
Articole similare