Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a făcut de râs! ”Urmaşul lui Cristiano Ronaldo”, luft INCREDIBIL în partida Real Madrid - Deportivo Alaves

VIDEO | S-a făcut de râs! ”Urmaşul lui Cristiano Ronaldo”, luft INCREDIBIL în partida Real Madrid - Deportivo Alaves

Real Madrid

Comentarii

Mariano Diaz este primul jucător care poartă tricoul cu numărul 7 de la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Spaniolul cu origini dominicane nu şi-a asumat niciodată public rolul de ”urmaş al lui Cristiano”, dar presa iberică l-a supranumit astfel, după ce fotbalistul transferat de la Lyon a acceptat provocarea de a purta tricoul legendarilor Butragueno, Raul sau Cristiano Ronaldo.

Un fotbalist bun, cu cifre foarte bune sezonul trecut în Ligue 1, Mariano a fost crescut de Real Madrid şi răscumpărat în această vară. Fotbalistul născut la Barcelona a reuşit duminică să marcheze în poarta lui Fernando Pacheco printr-o execuţie splendidă cu capul. A fost de altfel primul său gol în acest sezon pentru Real Madrid

Înainte de a marcat, Diaz s-a ”remarcat” însă negativ. A ratat o dată singur cu portarul Fernando Pacheco, iar în minutul 75 a fost protagonistul unui luft aproape incredibil, pentru un fotbalist de acest nivel. Mariano a dat pur şi simplu cu stângul în dreptul la o acţiune unu contra unu. În acel moment, scorul era doar 1-0 pentru Real Madrid.  

A primit aplauze, s-a ridicat şi s-a revanşat câteva minute mai târziu.

  • 3.7 milioane de euro câştigă Mariano Diaz pe an la Real Madrid
  • 22 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru el
  • 1 gol a marcat în acest sezon în 13 jocuri pentru Los Blancos

Afla mai multe despre: mariano diazreal madridcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare