Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a făcut pace la Craiova? Eugen Trică, noul antrenor al lui FC U: ”M-aş bucura din suflet ca echipa din Liga 1 să ia titlul. Noi vorbim şi cu patronul lor”

VIDEO | S-a făcut pace la Craiova? Eugen Trică, noul antrenor al lui FC U: ”M-aş bucura din suflet ca echipa din Liga 1 să ia titlul. Noi vorbim şi cu patronul lor”
Comentarii

Eugen Trică este noul antrenor al lui FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, dar spune că şi-ar dori ca U Craiova CS să câştige titlul în Liga 1. Fostul mijlocaş spune că este pace între cele două echipe.

FC U Craiova atacă promovarea cu un antrenor nou, Eugen Trică, cel care a lucrat şi în trecut cu Adrian Mititelu. Fostul mijlocaş spune că a venit cu mult entuziasm la FC U, pe care o consideră moştenitoarea Craiovei Maxima. Trică susţine că va avea o întălnire şi cu autorităţile locale, în speranţa că de data aceasta le va convinge să le permită să joace şi ei pe noul stadion:

”Revin cu o dorinţă fantastică de a face performanţă, cu această echipă, cu acest club minunat, poate echipa cu cea mai mare tradiţie din fotbalul românesc. Am avut ceva oferte, dar când e vorba de Craiova nu am mai stat pe gânduri şi am semnat în secunda doi. M-a convins brandul Universitatea Craiova, după condiţiile foarte bune, sunt condiţii de Liga I la Craiova. (Vrea sa joace pe ”Oblemenco”) Încerc şi eu să am o discuţie cu domnul primar, cu cei care se ocupă de acest stadion. Este un stadion frumos. Şi noi ne-am dori, pe lângă cealaltă Universitatea. Nu văd probleme, de ce nu am juca şi noi acolo?”, a declarat Eugen Trică.

Suporterii Universităţii s-au împărţit în două tabere după ce echipa lui Mititelu a fost dezafiliată, iar U Craiova CS a fost primită direct în liga secundă. Cu toate acestea, Eugen Trică vine cu un discurs pacifist, îi urează succes echipei lui Mihai Rotaru şi susţine că este pace între cele două echipe:

”(Îţi doreşti un derby pe ”Ion Oblemenco” cu U Craiova din Liga 1?) Cu siguranţă asta mi-aş dori. Că va fi peste 2 sau 3 ani, eu m-aş bucura din suflet ca ”U” din Liga 1 să câştige campionatul. Noi, la fel, să dea Dumnezeu să promovăm în acelaşi sezon şi, de ce nu?, să ne bucurăm împreună, ei pentru câştigarea campionatului, noi pentru promovare şi suporterii la fel, asta îmi doresc. Din punctul nostru de vedere, e pace la Craiova. Noi vorbim şi cu patronul Craiovei, am prieteni la cealaltă Universitate. Putem sta liniştiţi să bem un suc, să povestim, fără probleme”, a mai spus Trică.


 

Afla mai multe despre: eugen tricau craiova 

viewscnt
Articole similare