Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a inspirat de la Moruţan?:) Momentul uluitor petrecut la Istanbul. Cum a rămas Brugge fără doi oameni la aceeaşi fază

VIDEO | S-a inspirat de la Moruţan?:) Momentul uluitor petrecut la Istanbul. Cum a rămas Brugge fără doi oameni la aceeaşi fază
Comentarii

Belgienii au scos o remiză în faţa lui Galatasaray după un gol reuşit de senegalezul Diatta în al treilea minut de prelungire.

Fotbalistul african s-a bucurat pentru prima sa reuşită în Liga Campionilor scoţându-şi tricoul de joc, iar gestul său nu avea cum să fie trecut cu vederea de centralul slovac Ivan Kruzliak. Acesta i-a aratăt al doilea cartonaş galben vârfului lui Brugge, dar nu a fost singurul jucător care a părăsit terenul din tabăra oaspeţilor. Angolezul Clinton Mata a fost şi el eliminat după ce văzut la rândul său al doilea avertisment din partea arbitrului. Motivul? Fundaşul belgienilor a lovit cu piciorul fanionul de la colţul terenului în euforia golului egalizator izbutit de coechipierul său.

Astfel că s-a ajuns ca vicecampioana Belgiei să joace finalul de partidă cu doi jucători mai puţin pe teren. Iar reacţiile nu au întârziat să apară după acest episod. 

"Brugge poate fi cea mai fericită echipă din Champions League din această seară, pentru că rămâne cu şanse mari de a ocupa locul trei în grupă, chiar dacă a avut doi jucători eliminaţi pe final", au titrat cei de la FOX Sport. în timp ce BT Sport s-a întrebat: "Aţi mai văzut aşa ceva? A fost haos pe final de meci: un gol în ultimul minut, două roşii şi un steag rupt". 

Nu este însă pentru prima oară în acest sezon de Liga Campionilor când doi fotbalişti sunt eliminaţi practic la aceeaşi fază. S-a întâmplat şi în jocul dintre Cheslea şi Ajax când Blind şi Veltman au văzut cartonaşul roşu însă din alte motive decât cele pentru care au fost eliminaţi echipierii lui Brugge. 

Momentul eliminării lui Diatta ne aduce aminte şi nouă de un episod dureros petrecut în martie 2018. Olimpiu Moruţan a fost şi el eliminat într-un meci decisiv împotriva Ucrainei, în încercarea naţonalei de juniori U19 a României de a ajunge la CE. Fotbalistul de la FCSB marcase golul de 1-0 în respectiva partidă, dar fără să ţină cont de faptul că are un cartonaş galben şi-a scos tricoul şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Adversarii au întors rezultatul în cele din urmă şi obiectivul reprezentativei tricolore a fost compromis.  

 

 

Afla mai multe despre: eliminăribruggediattamatakruzliak 

viewscnt
Articole similare