Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a întors Haaland! Cursă incredibilă de peste 50 de metri reuşită de puştiul norvegian! Cum a finalizat şi ce recorduri a atins

VIDEO |  S-a întors Haaland! Cursă incredibilă de peste 50 de metri reuşită de puştiul norvegian! Cum a finalizat şi ce recorduri a atins

Borussia Dortmund

Comentarii

Dortmund s-a impus în deplasarea de la Wolfsburg, 2-0, într-un meci al etapei a 31-a din campionatul german.

Erling Haaland a ieşit din nou în evidenţă şi a fost cel mai bun om de pe teren. Omul pe care se bat toate cluburile importante din Europa a deschis scorul în minutul 12, după ce a speculat o greşeală în apărarea adversă. 
În minutul 68, Haaland a reuşit un gol de pus în ramă. Dahoud l-a lansat pe nordic, iar după o cursă de peste 50 de metri, Haaland a marcat cu sânge rece şi a dublat avantajul oaspeţilor. Cifrele vârfului lui Dortmund din acest sezon sunt de pe altă planetă. În cele 38 de meciuri jucate în toate competiţiile, fotbalistul scandinav a marcat 36 de goluri. 
 
 
Borussia Dortmund se află pe locul 5 in clasament, cu 55 de puncte, fiind la 1 un singur punct de locul 4, ocupant de Frankfurt, echipă care are un meci mai puţin disputat. 
 

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare