Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a lăsat liniştea pe ”Oblemenco”. Craiova pierde meciul cu Astra. Autogolul lui Donkor i-a îngropat pe olteni

VIDEO | S-a lăsat liniştea pe ”Oblemenco”. Craiova pierde meciul cu Astra. Autogolul lui Donkor i-a îngropat pe oltenigalerie foto

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a ratat şansa de a intra în playoff la o distanţă mai mică faţă de CFR Cluj şi FCSB. Oltenii au fost învinşi de Astra, într-o partidă în care giurgiuvenii au jucat mult mai bine.

Universitatea Craiova a condus până în minutul 76, dar a pierdut meciul disputat împotriva celor de la Astra Giurgiu. Oaspeţii au jucat mult mai bine, au ratat ocazii incredibile, dar oltenii au fost cei care au deschis scorul.

Koljic a profitat de o eroare a arbitrului Iulian Călin, care n-a văzut un henţ clar la Andrei Cristea, şi a deschis scorul, în minutul 49. Trupa lui Mangia s-a retras inexplicabil, iar Astra a profitat. Mai întâi Llullaku a egalat după o fază excelentă a lui Belu, pentru ca lovitura de graţie să fie dată în minutul 87.

Valentin Gheorghe a profitat de o eroare a defensivei gazdelor, a centrat în faţa porţii, iar Donkor, neinspirat, şi-a trimis balonul în propria poartă.

În urma acestui rezultat, Craiova va intra cu patru puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj şi cu două în minus faţă de FCSB, echipa de pe locul secund.

VIDEO | CRAIOVA - ASTRA 1-2 (Koljic 49 / Llullaku 76, Donkor 87)

ECHIPELE DE START:

CRAIOVA: Pigliacelli - Martic, Kelic, Ferreira, Briceag - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Cristea, Rocha - Koljic

ASTRA: Lazar - Belu, Bejan, Cestor, Radunovic - Butean, Pires, Mrzljak, Begue - Hambo, Llullaku

Min. 90: Final de meci.

Min. 87: GOOOL ASTRA! Giurgiuvenii dau lovitura! Donkor îşi trimite mingea în proprie poartă.

Min. 81: Şansă de gol pentru Astra! Şutul lui Llullaku trece puţin pe lângă poarta Craiovei.â

Min. 76: GOOOL ASTRA! Greşeală gravă în apărarea craiovenilor, iar Llullaku îl învinge pe Pigliacelli.

Min. 74: Greşeli incredibile de ambele părţi. De la golul marcat de Craiova nu se mai joacă absolut nimic.

Min. 49: GOOOL CRAIOVA! Koljic marchează, după o fază în care Andrei Cristea fusese blocat de Lazar.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Craiova.

Min. 39: O nouă ocazie imensă pentru Astra! Llullaku, dintr-o poziţie excelentă, trimite pe lângă poartă.

Min. 28: OCAZIE URIAŞĂ pentru Hambo! Scăpat singur cu Pigliacelli, atacantul a ratat incredibil.

Min. 25: Şutul lui Cristea este deviat în corner de apărarea giurgiuvenilor.

Min. 15: Nicio ocazie periculoasă în primul sfert de oră.

Min. 1: A început meciul.


Înaintea ultimei etape a sezonului regulat, Universitatea Craiova se afla pe poziţia a treia, cu 45 de puncte, în timp ce Astra Giurgiu ocupa locul al treilea, cu 39 de puncte, ambele echipe fiind sigure de prezenţa în play-off. În turul sezonului regulat, oltenii s-au impus la Giurgiu prin scor de neprezentare, graţie golurilor marcate de Alexandru Mitriţă, Alexandru Cicâldău şi Elvir Koljic.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Astra. Ţarălungă va da lovitura de start

Teo Ţarălungă, unul dintre cei mai „spumoşi” fotbalişti din istoria Universităţii Craiova va da lovitura de start a jocului cu Astra Giurgiu.

În comuna Manasia din judeţul Ialomiţa s-a născut Teodor Ion Ţarălungă, cel care urma să ajungă una dintre cele mai bune extreme din istoria fotbalului românesc. Acesta a ajuns la Campioana Unei Mari Iubiri în anul 1970, convins fiind de către cel mai bun prieten al său, Ion Oblemenco. Dată fiind perioada îndelungată în care a jucat pentru Ştiinţa, anii 1969-1975 şi 1976-1977, Ţarălungă a devenit în acele vremuri unul dintre idolii galeriei oltene. Cea mai importantă performanţă în tricoul alb-albastru a fost câştigarea titlului de campion naţional în anul 1974.

La finalul carierei de fotbalist, Teo Ţarălungă a rămas în cadrul fenomenului sportiv, fiind antrenorul echipei de juniori a Universităţii Craiova în perioada 1979-1984.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare