Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a luat la trântă cu un chinez. Vezi ce a făcut un român pentru a-şi asigura medalia la Mondiale

VIDEO | S-a luat la trântă cu un chinez. Vezi ce a făcut un român pentru a-şi asigura medalia la Mondiale

Sporturi

Comentarii

Cristian Pletea scrie istorie la Mondialele de tenis de masă pentru juniori din Australia. Şi-a asigurat medalia de bronz fără să piardă vreun set.

Absolut ireal! A scris Federaţia internaţională de tenis de masă după evoluţia lui Cristian Pletea din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Tenis de Masă. Pletea i-a luat la rând pe asiatici, pentru ca în sferturi să reuşească un punct incredibil în faţa numărului unu mondial, chinezul Yu Heyi.

Ca să ajungă în semifinale şi să-şi asigure medalia de bronz, Pletea a învins în primul tur un irlandez, a urmat un sportiv din Taipei în optimi, pentru ca în sferturi să-l elimine pe liderul clasamentului mondial, Yu Heyi.

Pletea a evoluat în sferturi şi în proba de dublu, dar a pierdut alături de Robert Şipoş în set decisiv, în faţa unei perechi din Rusia. Sipoş a disputat optimi la simplu, dar a pierdut în faţa unui puternic sportiv din Japonia. Am avut o reprezentantă şi la simplu feminin, pe Andreea Dragoman, care a fost învinsă cu 4-2 de o sportivă din Taipei. 

 

 

Afla mai multe despre: medalietenis de masămondialepletea 

viewscnt
Articole similare