Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a montat tot gazonul hibrid la Craiova. Când se va juca primul meci

VIDEO | S-a montat tot gazonul hibrid la Craiova. Când se va juca primul meci
Comentarii

Astăzi au fost finalizate lucrările de montare a noului gazon de pe stadionul Ion Oblemenco. Operaţiunea a fost încheiată cu câteva zile întârzire din cauza ploilor abundente din Grecia care au îngreunat recoltarea rulourilor de iarbă.

 
Costul total al schimbării gazonului a fost în jur de 700.000 de euro. Jumătate din sumă a fost suportată de Primăria Craiovei, iar restul banilor au venit de la constructor. La montarea ultimelor rulouri a fost prezent şi primarul Craiovei, Mihail Genoiu. 
 
"Urmează o perioadă în care se fac câteva lucrări de mentenanţă. Am avut în cursul zilei de ieri o discuţie şi cu Victor Piţurcă care solicita un meci amical, Un joc amical înainte de meciul de duminica viitoare cu Hermannstadt. Dacă pentru binele gazonului se ajunge la concluzia că nu va trebui să se joace până la meciul cu Hermannstadt, e bine să îl lăsăm să se aşeze. Pentru meciul cu Hermannstadt nu este niciun impediment în acest moment să nu se joace" a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei. 

Universitatea Craiova - FC Hermannstadt, 24 noiembrie - Telekom Sport 1

În total, 24 de tiruri au făcut drumul Salonic-Craiova pentru a aduce gazonul hibrid produs în Grecia. Constructorul dă asigurări că iarba va arăta impecabil la partida cu Hermannstadt 
 
"Urmează tratamente specifice gazonului. O să luăm şi nişte probe să le trimitem la laborator să vedem starea de sănătate a gazonului. În urma transportului şi a montajului el a suferit un stres semnificativ. O să intervenim în conformitate cu rezultatele pe care le primim de la laborator" a declarat Dan Anton, reprezentantul constructorului. 
 

Afla mai multe despre: gazonhibridcraiova 

viewscnt
Articole similare