Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | S-a pus deja bine cu fanii. Narcis Răducan, mesaj anti Dinamo: ”Ne modifică poza. Ne pune burtă!” :)

VIDEO | S-a pus deja bine cu fanii. Narcis Răducan, mesaj anti Dinamo: ”Ne modifică poza. Ne pune burtă!” :)

FCSB

Comentarii

Narcis Răducan a fost numit în funcţia de director sportiv al FCSB. Înlocuitorul lui MM Stoica s-a pus deja bine cu fanii.

După antrenamentul FCSB-ului, Narcis Răducan a găsit timp pentru a discuta cu câţiva dintre copiii şi juniorii prezenţi la baza de pregătire.

Răducan s-a ţinut de glume: ”Nu lăsa dinamovişti aici” i-a transmis el antrenorului de la copii şi juniori. ”Ne modifică poza, ne pune burtă mai mare” a glumit Narcis.

Si-a intrat deja în rol la FCSB. Enache este o variantă de antrenor pentru Răducan

Narcis Răducan, venit în locul lui Mihai Stoica, şi-a intrat deja în rol şi a început să caute omul potrivit pentru banca roş-albaştrilor.

"Trebuie precizat că poziţia mea este de director sportiv, care trebuie să asigure legătura dintre patronat şi echipă. Fişa postului este foarte exactă. Asta am şi dorit de la început. În relaţia cu domnul Becali, am dorit ca lucrurile să fie simple.

Eu trebuie să vin cu o expertiză din punct de vedere sportiv la tot ceea ce înseamnă echipă. Decizia este a dânsului, pentru că asta este normal, iar asta mi-am asumat-o. Nu am să încerc să fiu mai important decât sunt, pentru că nu ajută la nimic. În momentul ăsta toată lumea este concentrată pe meciul de la Piteşti. Avem un staff şi este important să îl protejăm. După acest meci, vom decide în ceea ce priveşte antrenorul. M-aş bucura, ca la un moment dat, să lucrez cu Costel Enache, pentru că este un antrenor foarte bun. Situaţia este atât de delicată în momentul ăsta, încât nu ne permitem să privim mai departe de primul meci" , a declarat Narcis Răducan.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...