Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a stabilit ultimul tenisman calificat la Turneul Campionilor, în direct la Telekom Sport. Lista completă

VIDEO | S-a stabilit ultimul tenisman calificat la Turneul Campionilor, în direct la Telekom Sport. Lista completă

Tenis

Comentarii

Matteo Berettini este ultimul calificat la turneul campionuilor de la Londra. Italianul a beneficiat de eliminarea lui Monfils în sferturi şi a completat lista de celor mai buni opt din lume în 2019.

Francezul ar fi mers el la turneul campionilor dacă îl învingea pe Shapovalov. A fost cel mai scurt meci de până în faza sferturilor, 6-2 6-2 pentru canadian în 59 de minute. 
Novak Djokovic nu uita si nu iarta. In urma cu mai putin de o luna, grecul Tsitsipas l-a învins in sferturile de la Shanghai. Sarbul si-a luat acum revansa in sferturile de la Paris. Doar 3 game-uri i-a lasat lui Tsitsipas intr-un meci care a durat mai putin de o ora.
Pentru un loc in finala, Nole va juca impotriva lui Dimitrov. Bulgarul a avut doar un set emotii cu chilianul Christian Garin - in runda a doua, sud-americanul a servit pentru set dar Dimitrov a intors si a castigat meciul in minimum de seturi. 
 
Astfel, Berrettini completează lista de pe care mai fac parte Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer, Daniil Medvedev, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas şi Alexander Zverev. Turneul va avea loc la Londra, între 10 şi 17 noiembrie. 
 

Afla mai multe despre: matteo berrettini 

viewscnt
Articole similare