Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a supărat Gnohere? Bogdan Planic, cel mai bun fotbalist străin din Liga 1: "Este o onoare. Acest premiu este surprinzător".

VIDEO | S-a supărat Gnohere? Bogdan Planic, cel mai bun fotbalist străin din Liga 1: "Este o onoare. Acest premiu este surprinzător".

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic a fost numit cel mai bun fotbalist străin din Liga 1 la Gala Fotbalului Românesc. Fundaşul sârb are toate motivele să fie onorat, pentru că este şi căpitanul de la FCSB, vicecampioana României, dar nu se aştepta la acest premiu.

"Sunt foarte înâcntat că am primit acest premiu. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor, staff-ului, tuturor de la FCSB, fanilor. Fără ei acest lucru nu ar fi fost posibil. Este o onoare pentru ambele lucruri. În primul rând că sunt căpitanul unui club atât de mare după un an, apoi acest premiu este surprinzător", a declarat Bogdan Planic. 

Sârbul a afirmat că sunt mai mulţi jucători străini buni în Liga 1şi totodată speră că Harlem Gnohere nu s-a supărat că nu el a fost câştigătorul: "Este un lucru frumos. Sunt mulţi stranieri de valoare, mai ales la FCSB. Teixeira, Gnohere, Junior. Sper că nu, nu am vorbit cu el (n.r. - dacă Gnohere s-a supărat)".

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbgala fotbalului romanesc 

viewscnt
Articole similare