Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a supus încă de la început! Teja i-a făcut pe plac lui Gigi Becali. În ce sistem va juca FCSB în 2019: ”Da, aşa vom evolua”

VIDEO | S-a supus încă de la început! Teja i-a făcut pe plac lui Gigi Becali. În ce sistem va juca FCSB în 2019: ”Da, aşa vom evolua”

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a susţinut o conferinţă de presă la finalul cantonamentului de la Marbella şi a anunţat sistemul în care FCSB va juca în mandatul său.

Chiar dacă anunţase că ar vrea să joace 4-3-3, Teja s-a răzgândit în cantonamentul roş-albaştrilor şi va evolua tot în sistemul acceptat de Becali: 4-2-3-1.

Gnohere a avut nişte probleme medicale, s-au rezolvat acum şi va fi 100% când va începe campionatul. Mă aşteptam ca Hora să marcheze, mă aştept în continuare. Dacă a venit la Steaua înseamnă că are valoare.

Am o relaţie foarte bună cu jucătorii, au răspuns bine la antrenamente şi sunt foarte mulţumit de acest lucru. Cel mai important este să câştigi meciurile pentru că rezultatele ţin un antrenor. Dacă nu ai rezultate, indiferent de relaţia cu jucătorii vei avea probleme.

Consider că am cei mai buni jucători din ţară, care pot juca în orice sistem. În prima etapă voi juca în 4-2-3-1. Nu mai avem jucători accidentaţi, lucrurile sunt pe un drum bun. Vorbesc zi de zi cu Gigi Becali, lucrurile sunt normale. Obiectivul nostru este să câştigăm campionatul, vrem să câştigăm fiecare meci”, a spus Mihai Teja.

Afla mai multe despre: tejafcsbcantonamentbecali 

viewscnt
Articole similare