Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a terminat prima etapă din play-out! Hermannstadt a învins-o pe Chindia Târgovişte. Nou-promovata a căzut pe loc de baraj

VIDEO | S-a terminat prima etapă din play-out! Hermannstadt a învins-o pe Chindia Târgovişte. Nou-promovata a căzut pe loc de baraj

Superliga

Comentarii

Hermannstadt - Chindia Târgovişte, ultima partidă din prima etapă de play-out, s-a încheiat cu victoria gazdelor, 1-0.

VIDEO | Hermannstadt - Chindia Târgovişte 1-0 (Debeljuh 4)

Hermannstadt a debutat cu dreptul în playout, cu o victorie la limită în faţa Chindiei. La Sibiu, Debeljuh a marcat singurul gol al meciului încă din minutul 4. Croatul a ajuns la nouă reuşite în acest sezon, dintre care cinci numai în 2020. Vârful lui Miriuţă putea face dubla după mai puţin de zece minute, dar a ratat din poziţie ideală. Yazalde a fost şi el la un pas de majorarea scorului. De la mijlocul reprizei a doua, ambele echipei au jucat cu un om în minus. Opruţ şi Neguţ au fost eliminaţi la aceeaşi fază. În final, Dumitriu putea marca şi el pentru sibieni. Nu a făcut-o, iar Hermannstadt - Chindia s-a terminat 1-0.


Echipele de start:

Hermannstadt: Cristiano - Almeida, Viera, Stoica, Opruţ - Romario, Dâlbea - Petrescu, Yazalde, Cordea - Debeljuh
Rezerve: Novo, Joalisson, Sîntean, Luchin, Dumitriu, Buşu, Bălan
Antrenor: Vasile Miriuţă

Chindia Târgovişte: Moldovan - Corbu, Diallo, Benga, Martac - Neguţ, Novac, Bic, Şerban - Berisha, C.Barbu
Rezerve: I.Popescu, Piţian, Ioniţă, Dumitraşcu, Dangubic, Cherchez, Atanase
Antrenor: Viorel Moldovan

S-a terminat meciul. 

Min. 72: Eliminări la ambele echipe! Opruţ şi Neguţ au văzut cartonaşul roşu. 

Min. 4: GOOOOOL Hermannstadt! Debeljuh înscrie după un contraatac letal al sibienilor.

A început meciul. 


Hermannstadt - Chindia este un veritabil derby pentru evitarea retrogradării. Ambele echipe au intrat în play-out cu acelaşi număr de puncte, 13 şi se clasează pe locul de baraj. Cu toate acestea, forma lor nu este similară. 

Sibienii lui Vasile Miriuţă au cedat în ultima etapă a sezonului regulat, 0-2, împotriva celor de la FC Voluntari, în timp ce Chindia lui Moldovan a terminat la egalitate, 1-1, cu FCSB, chiar pe Arena Naţională. Dâmboviţenii au dat lovitura pe final de meci. 

Chindia nu a reuşit să învingă Hermannstadt în acest sezon. În meciul tur, sibienii au câştigat, 2-1, în timp ce în retur, partida s-a terminat la egalitate, 1-1. De asemenea, Hermannstadt a eliminat Chindia din Cupa României, după o victorie scurtă, 1-0. 

Afla mai multe despre: hermannstadtchindia 

viewscnt
Articole similare