Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a terminat vacanţa şi la Voluntari! Ilfovenii au efectuat vizita medicală şi şi-au fixat un nou obiectiv. Cu ce gânduri a venit Râmniceanu la echipă

VIDEO | S-a terminat vacanţa şi la Voluntari! Ilfovenii au efectuat vizita medicală şi şi-au fixat un nou obiectiv. Cu ce gânduri a venit Râmniceanu la echipă

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi le-a dat fotbaliştilor 18 zile de vacanţă după un sezon în care Balaur & Co au reuşit să evite retrogradarea deşi au stat etape bune pe ultimul loc al clasamentului.

14 fotbalişti au fost prezenţi la INMS pentru controlul medical periodic. Printre ei şi Râmniceanu care este una dintre cele trei achiziţii de până acum a fostei câştigătoare a Cupei României. 
 
 
"A fost o perioadă mai grea, am trecut printr-o perioadă mai grea. Şi eu, în cariera mea, am trecut printr-o perioadă mai grea. Nu mi-a fost frică la ce drum am plecat. Mi-au plăcut tot timpul provocările, am luat-o din nou de jos. Sunt un om puternic şi sunt sigur că vom face o treabă bună la Voluntari. Toată lumea îşi doreşte să prindă play off-ul, pentru că acolo, zic eu, este fotbalul bun să jucăm. Şi sperăm şi noi anul ăsta să legăm cât mai multe victorii şi mai puţine înfrângeri şi sperăm să ne batem şi noi cu echipele din top" este speranţa portarului. 
 
Bergodi a rămas la Voluntari după ce şi-a prelungit înţelegerea cu ilfovenii. Fotbaliştii italianului vor pleca în cantonamentul din Slovenia pe 23 iunie. Acolo vor disputa 4 meciuri amicale. 
 
"Normal că şi Mister a contat, pentru că a demonstrat-o că e un antrenor foarte bun şi, din câte am înţeles, l-au vrut multe echipe, dar a ales să mai demonstreze încă o dată şi sperăm să prindem play off-ul" a continuat Râmniceanu. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fc voluntarivizită medicalăreunirecantonamentrâmniceanu 

viewscnt
Articole similare