Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a transferat la FCSB şi a debutat cu FC Basel. Cum s-a descurcat singurul jucător adus de Gigi Becali în această iarnă

VIDEO | S-a transferat la FCSB şi a debutat cu FC Basel. Cum s-a descurcat singurul jucător adus de Gigi Becali în această iarnă

Superliga

Comentarii

Singurul jucător care a ajuns la FCSB în această iarnă a intrat în repriza a doua, însă n-a avut realizări deosebite. Dariu Olaru a intrat în repriza a doua, a încercat să impresioneze, însă a comis mai multe greşeli.

Transferat de FCSB încă din vara trecută, Darius Olaru abia în această iarnă a trecut sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă. Amicalul cu FC Basel, pierdut de FCSB cu 1-0, i-a adus şi debutul în tricoul noii sale echipe. Darius Olaru a început ca rezervă, dar a fost trimis pe teren în repriza a doua.

Mijlocaşul de 21 de ani a fost folosit inter stânga, dar n-a rupt gura târgului. Olaru a intrat cu foarte multă dorinţă şi, din dorinţa de a impresiona, a ajuns să comită mai multe greşeli. Jucătorul venit de la Gaz Metan a avu t şi două şuturi spre poartă, însă ambele au fost ratate.

Transferul la FCSB nu l-a speriat pe Olaru

Gigi Becali este arhicunoscut pentru modul în care îşi critică jucătorii la TV, dacă aceştia prind vreo zi mai slabă. Cu toate acestea, Darius Olaru spune că nu se teme de reacţiile patronului:

”Au fost ceva discuţii să rămân în continuare la Mediaş, dar acum sunt aici şi încerc să-mi fac treaba. Presiunea e mare aici, sunt alte obiective, câştigarea campionatului, sperăm să jucăm cât mai bine, să facem cât mai multe puncte şi să câştigăm campionatul. Acesta este obiectivul. Domnul Becali are tot dreptul să comenteze, dar dacă evoluţiile mele vor fi bune, nu va fi vorba despre aşa ceva”, a spus Darius Olaru.

Cât a costat transferul lui Darius Olaru

Mijlocaşul de 21 de ani a fost cumpărat în vară de FCSB, de la Gaz Metan Mediaş, contra sumei de 600.000 de euro. Suma a reprezentat atunci o bulă de oxigen pentru ardeleni, care aveau probleme financiare. Gaz Metan a păstrat şi 5% dintr-o eventuală revânzare. În acest moment, Darius Olaru este cotat la 1,1 miloane de euro.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare