Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | S-a umplut paharul la FCSB! Adi Petre a fost umilit şi a avut o reacţie incredibilă. Ce a făcut în faţa propriei echipe

VIDEO | S-a umplut paharul la FCSB! Adi Petre a fost umilit şi a avut o reacţie incredibilă. Ce a făcut în faţa propriei echipe

FCSB

Comentarii

Situaţia lui Adrian Petre (22 de ani) la FCSB e din ce în ce mai clară. Atacantul a fost folosit de nevoie în ultimele meciuri, din cauza apariţiei cazurilor de COVID-19, iar în înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 5-2, a fost nevoit să digere un nou moment jenant.

VIDEO | Poli Iaşi - FCSB 5-2 (Cristea 8, 22, 52 Pasaglia 19, Calcan 71 / Istrate 6, Tănase 58 pen)

FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii 1. Din minutul 79, FCSB a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Darius Olaru, iar seara echipei finaţate de Gigi Becali a fost complet stricată, în condiţiile în care mijlocaşul nu va evolua în derby-ul cu Dinamo, întrucât va fi suependat. 

Lui Mihai Stoica i-a sunat telefonul în Poli Iaşi - FCSB 5-2. Ce a făcut Adi Petre când a ieşit de pe teren

Contrar aşteptărilor, FCSB a început bine meciul cu Poli Iaşi şi a deschis scorul în minutul şase, prin tânărul Istrate. Totuşi, scorul a fost întors rapid de moldoveni, care au făcut 3-1 până în minutul 22. 

A fost momentul în care telefonul oficialului FCSB, Mihai Stoica, a sunat, iar şapte minute mai târziu s-au produs patru schimbări, un lucru văzut rar în fotbal. 

Cană, Şut, Istrate şi Adrian Petre, care au dus greul în ultimele meciuri, după apariţia cazurilor de COVID-19, au fost schimbaţi cu Miron, Florin Tănase, Sergiu Buş şi Darius Olaru. 

În timp ce pe faţa lui Cană s-a citit dezamăgirea, Istrate şi Şut au ieşit fără a schiţa niciun gest. Mai puţin Adrian Petre, cel care a fost protagonistul unui nou episod din relaţia dificilă pe care o are cu propriul club. 

Atacantul venit la începutul anului de la Esbjerg nici măcar nu a ieşit pe la mijlocul terenului, ci pe la poarta lui Poli Iaşi. Imediat dum a părăsit terenul, Adrian Petre a râs ironic în direcţia staff-ului de la FCSB şi a acceptat cu greu decizia. În acel moment, FCSB era nevoită să atace cu toate liniile pentru a spera măcar la un punct. 

Gigi Becali l-a criticat pe Adi Petre şi a crezut că a dat lovitura cu Sergiu Buş

A fost doar încă un episod nefericit din cariera lui Adi Petre la FCSB. În Europa League, în turul al doilea preliminar cu Backa Topola, atacantul căzut în dizgraţia lui Gigi Becali nu a fost titular, chiar dacă cei mai mulţi fotbalişti din lot erau indisponibili din cauza COVID-19. În locul său a fost preferat Alexandru Buziuc, cel venit de la Academica Clinceni. 

Adi Petre a intrat în gura lui Gigi Becali pe finalul sezonului trecut, după mai multe ratări monumentale. În acest sezon nu i s-a mai acordat nicio şansă, iar în locul său a fost adus Sergiu Buş, care nu a reuşit să înscrie niciun gol la FCSB. 

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit