Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | S-a votat golul sezonului în Liga Campionilor! E un super voleu dintr-un meci cu şase goluri, jucat la Londra. Ai ghicit despre ce gol e vorba?

VIDEO | S-a votat golul sezonului în Liga Campionilor! E un super voleu dintr-un meci cu şase goluri, jucat la Londra. Ai ghicit despre ce gol e vorba?
Comentarii

S-a încheiat prima parte a sezonului în Liga Campionilor şi se trag concluziile. Cel mai frumos gol al primei faze a grupelor vine din meciul Tottenham - Barcelona, 2-4.

Faza grupelor Ligii Campionilor s-a încheiat o dată cu ultimele meciuri jucate, pe 12 decembrie. Au fost 96 de partide, în care s-au marcat 275 de goluri. Dintre ele, unul a fost câştigător şi a fost votat cel mai frumos din grupe. Îi aparţine lui Ivan Rakitivc şi a fost marcat pe 3 octombrie, la Londra, în meciul Tottenham-Barcelona, 2-4. Croatul a marcat superb, din voleu, pentru 2-0. Reuşita a fost una cu o însemnătate aparte. A fost cea cu numărul 600 a Barcelonei în Liga Campionilor. 

Programul optimilor UEFA Champions League LIVE pe Telekom Sport. Când se joacă meciurile

Manchester United - PSG (tur: 12 februarie, retur: 6 martie)
AS Roma - FC Porto (tur: 12 februarie, retur: 6 martie)
Tottenham - Borussia Dortmund (tur: 13 februarie, retur: 5 martie)
Ajax Amsterdam - Real Madrid (tur: 13 februarie, retur: 5 martie)
Liverpool - Bayern Munchen (tur: 19 februarie, retur: 13 martie)
Olympique Lyon - Barcelona (tur: 19 februarie, retur: 13 martie)
Schalke 04 - Manchester City (tur: 20 februarie, retur: 12 martie)
Atletico Madrid - Juventus Torino (tur: 20 februarie, retur: 12 martie)

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe