Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au aflat cele două finaliste din UEFA Youth League. Finala este luni, în direct la Telekom Sport

VIDEO | S-au aflat cele două finaliste din UEFA Youth League. Finala este luni, în direct la Telekom Sport
Comentarii

Vineri, în direct la Telekom Sport, FC Porto şi Chelsea s-au calificat în finala UEFA Youth League. Ultimul act este în direct, la Telekom Sport luni.

Chelsea - FC Porto, finala din UEFA Youth League, este luni, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 3. Ca sa vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-şi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Porto s-a calificat in premiera in finala Youth League, dupa o victorie clara cu Hoffehnheim. Romario Baro a deschis scorul aproape de finalul primei reprize, cu o lovitura libera executata perfect. In final, Fabio Silva a dublat avantajul lusitanilor. S-a terminat 3-0, pentru ca acelasi Silva i-a pasat perfect nou intratului Matos.

În cealaltă semifinală, Barcelona a început excelent duelul cu Chelsea, iar Fati a deschis scorul la mijlocul primei reprize. Chelsea a revenit însă după pauză. McCormick a marcat după o gafă de începător a portarului. Egalitatea nu a ţinut decât trei minute. Fati a făcut dubla şi a adus-o din nou pe Barca în avantaj. Nu a fost însă acesta finalul. Chelsea a avut puterea să mai revină o dată, iar Brown a trimis meciul la loviturile de departajare. La a şasea serie de lovituri, Miranda a ratat pentru catalani şi a trimis-o pe Chelsea în marea finală.

Afla mai multe despre: uefa youth league 

viewscnt
Articole similare