Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au încins spiritele în tribune. MM, proteste şi discuţie aprinsă cu Stoichiţă şi Deaconu după faza penalty-ului FCSB!

VIDEO | S-au încins spiritele în tribune. MM, proteste şi discuţie aprinsă cu Stoichiţă şi Deaconu după faza penalty-ului FCSB!

FCSB

Comentarii

FCSB a deschis scorul în derby-ul cu CFR Cluj dintr-un penalty obţinut şi transformat de Florin Tănase (26 de ani), fază la care Mihai Stoica a protestat, din tribună, cerând şi cartonaş roşu pentru Andrei Burcă, cel care a faultat. Managerul FCSB a avut discuţie aprinsă cu Mihai Stoichiţă şi Alexandru Deaconu, oficialii FRF prezenţi la meci.

Florin Tănase a obţinut şi transformat un penalty în derby-ul cu CFR Cluj, doar că o singură sancţiune n-a fost suficientă pentru Mihai Stoica. Managerul FCSB a protestat din tribune şi a cerut cartonaş roşu, doar că după noul regulament nu se mai aplică dublă sancţiune în astfel de cazuri.

Tensiunea derby-ului şi-a spus cuvântul, Mihai Stoica având o discuţie aprinsă cu Mihai Stoichiţă şi Alexandru Deaconu, unii dintre oficialii FRF prezenţi la meci. MM a părut că se răsteşte la Stoichiţă, aflat la câteva scaune distanţă în tribunele stadionului de la Giurgiu. Alexandru Deaconu a rămas calm, pe scaun, şi a zâmbit la cuvintele lui MM.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicapenaltycartonasprotesteceartastoichita 

viewscnt
Articole similare