Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au întors calificate, dar şi-au stabilit un nou obiectiv: ”Ar fi bine să terminăm pe locul al doilea”

VIDEO | S-au întors calificate, dar şi-au stabilit un nou obiectiv: ”Ar fi bine să terminăm pe locul al doilea”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a revenit în ţară după victoria din deplasare cu Thuringer, care a calificat-o matematic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Jelena Grubisic, portarul ”tigroaicelor”, a dezvăluit că obiectivul este o clasare cât mai bună.

"Ne simţim extraordinar. Cred că am făcut un meci foarte bun, meritam să câştigăm şi aşa cum ai zis şi tu, ne-am calificat în sferturi, dar încă mai avem trei meciuri importante pentru locul în grupă. În toţi aceşti ani, trei ani la rând, ne-am calificat de pe locul 4 sau de pe locul 3 şi în fiecare an am ajuns în Final Four. Pentru noi ar fi bine să terminăm pe locul 2 pentru noi şi ar fi extrem de important, dar cu oricine am juca ar fi un meci greu şi nu vom merge în vârful degetelor", a spus Jelena Grubisic la revenirea în ţară. 

În funcţie de locul ocupat în grupă se stabileşte adversarul din sferturi. Dacă termină a doua, CSM o va înfrunta pe ocupanta poziţiei a treia din cealaltă grupă principală. În ultimele trei meciuri, bucureştencele joacă împotriva lui Gyor, pe teren propriu, pe 23 februarie, la Ljubljana, cu Krim, pe 2 martie, şi acasă cu Thuringer, în ultima etapă, pe 8 martie.

Afla mai multe despre: grubisiccsm 

viewscnt
Articole similare