Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au jucat primele meciuri ale etapei din Spania, Italia şi Germania. Sassuolo, victorie convingătoare. Sociedad, doar egal. Vezi AICI rezumatele

VIDEO | S-au jucat primele meciuri ale etapei din Spania, Italia şi Germania. Sassuolo, victorie convingătoare. Sociedad, doar egal. Vezi AICI rezumatele
Comentarii

Vineri seară, în direct la Telekom Sport, s-au jucat primele meciuri ale etapei din Spania, Germania şi Bundesliga. Urmăreşte mai jos rezumatele partidelor.

Hoffenheim a obţinut a cincea victorie consecutivă în Bundesliga, după un meci în care a revenit de la 0-1. Koln a condus la pauză, graţie golului marcat de Cordoba. Oaspeţii au revenit la trei minute de la reluare. Adamyan a marcat din centrarea lui Rudy. La ultima fază, Drexler a faultat în careu, iar centralul a arătat punctul cu var, chiar dacă iniţial dictase fault în atac. Locadia a transformat lovitura de la 11 metri, iar Koln - Hoffenheim s-a încheiat 1-2.

Etapa a 12-a din Italia a început cu duelul dintre Sassuolo şi Bologna. Fără Vlad Chiricheş, accidentat, verzii s-au impus cu 3-1. Caputo a deschis scorul şi a stabilit scorul la pauză. Boga a majorat diferenţa, dar la faza imediat următoare Bologna a redus din diferenţă. Nu au mai fost dubii asupra câştigătoarei după ce Caputo a reuşit dubla. 

Sociedad şi Leganes s-au chinuit pe ploaia torenţială şi pe terenul greu, iar primele ocazii importante s-au şi transformat în goluri, după mai bine de o oră de joc. Merino a deschis scorul, dar bascii au fost egalaţi la 15 minute de la reuşita mijlocaşului de 23 de ani. En Nesyri a marcat pentru 1-1. Chiar dacă nu a scos decât o remiză, Sociedad a urcat pe primul loc, cel puţin temporar. Leganes va încheiat şi această etapă pe ultima poziţie.

Afla mai multe despre: bundesligaserie ala liga 

viewscnt
Articole similare