Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au simţit ca acasă la Mediaş: "Le-am spus să aibă încredere în ei " Miriuţă, mesaj pentru jucătorii săi înaintea ultimului meci din an

VIDEO | S-au simţit ca acasă la Mediaş: "Le-am spus să aibă încredere în ei " Miriuţă, mesaj pentru jucătorii săi înaintea ultimului meci din an

Hermannstadt​

Comentarii

1000 de suporteri ai celor de la Hermanstadt au venit să îşi încurajeze favoriţii la meciul de la Mediaş, iar suporterii s-au întors acasă fericiţi. Aşa cum este şi Miriuţă care a obţinut 17 puncte pe banca sibienilor de când a preluat nou-promovata din Ardeal.

Hermannstadt va termina liniştită anul 2018. Va fi destul de departe de locurile ce duc în Liga 2. De când a ajuns la Sibiu, Miriuţă a câştigat 4 dintre cele 5 deplasări pe care le-a avut echipa sa. Pentru fanii celor de la Hermanstadt succesul de la Mediaş a valorat cel mai mult. 

"O victorie muncită, meritată, le-am spus şi înaintea jocului să aibă încredere în ei că vom juca acasă, chiar dacă suntem la Mediaş. Am avut suporterii de partea noastră, deci asta înseamnă să joci cu suporterii aproape de tine. Chiar dacă au fost 1.000 astăzi, dacă am fi jucat la Sibiu cu 10.000 era altceva, dar părerea mea că am meritat toate cele 3 puncte" a fost reacţia antrenorului sibienilor care şi-a motivat fotbaliştii înaintea meciului cu Viitorul: "O să jucăm acasă, pot să zic că Clujul este a doua mea casă, după Budapesta, pentru că am antrenat acolo doi ani şi  mă simt ca şi acasă acolo. Sper ca suporterii sibieni care locuiesc în Cluj, plus prieteni de-ai mei, vor veni la meci şi ne vor încuraja. Chiar dacă vom alerga mai puţin, să sperăm că nu vom pleca cu mâinile goale de la Cluj" a încheiat Miriuţă. 
 
 
Şi Creţu a simţit superioritatea fanilor adverşi. 
 
"Sincer, chiar m-am simţit un pic naşpa că strigau Sibiu aici, la noi, la Mediaş. E trist, dar ce să facem? Noi suntem jucători de fotbal, le mulţumim celor care au venit azi la stadion, îmi pare rău că i-am dezamăgit, trebuia să jucăm cum am jucat noi până acum" a fost supărarea fundaşului gazdelor. 
 
Dacă majoritatea jucătorilor se plâng de terenurile din acest final de an, la Mediaş lucrurile au stat cu totul şi cu totul altfel.  
 
"Îi felicit pe cei care lucrează la stadion, a fost foarte bun din toate punctele de vedere. Problema e că în timpul săptămânii te antrenezi pe gheaţă, pe sintetic, prin baloane şi vii după aceea şi joci pe teren moale. E un pic dificil" a remarcat Daniel Tătar. 
 
 

Afla mai multe despre: hermannstadtmiriuţăviitorul 

viewscnt
Articole similare