Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au stabilit sferturile din Champions League! Juventus şi Liverpool, tragere cu noroc! Aici ai TABLOUL COMPLET

VIDEO | S-au stabilit sferturile din Champions League! Juventus şi Liverpool, tragere cu noroc! Aici ai TABLOUL COMPLET
Comentarii

Vineri, 15 martie, a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile şi semifinalele Uefa Champions League. Evenimentul a fost transmis în direct la Telekom Sport, dar şi pe site-ul www.telekomsport.ro.

TABLOUL COMPLET PENTRU SFERTURILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

AJAX AMSTERDAM - JUVENTUS

LIVERPOOL - PORTO

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY

BARCELONA - MANCHESTER UNITED

TABLOUL PENTRU SEMIFINALELE CHAMPIONS LEAGUE

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY / AJAX - JUVENTUS

BARCELONA - MANCHESTER UNITED / LIVERPOOL - PORTO

VIDEO TRAGEREA LA SORŢI PENTRU SFERTURILE CHAMPIONS LEAGUE.
 
Tragere la sorţi UEFA Champions League - sferturi

ACUM LIVE VIDEO | Aflăm împreună sferturile UEFA Champions League! Cine câştigă trofeul? Am ajuns în lumea a treia a fotbalului! INCREDIBIL: Ce se va întâmpla cu campioana României în viitoarea ediţie a cupelor europene ---> http://bit.ly/2u6cvzw FABULOS: România va organiza tragerea la sorţi pentru turneul final EURO 2020 ---> http://bit.ly/2TIrUoT Surpriză la PSG! Decizia şeicilor, după ce echipa a fost eliminată din Liga Campionilor! Cine va fi antrenor în sezonul viitor ---> http://bit.ly/2T7I8mp

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, March 15, 2019

 

 
UPDATE | Au mai rămas câteva ore până vom afla sferturile UEFA Champions League şi împerecherea din semifinale. Cele opt echipe rămase în cursa pentru trofeu sunt:
  • Manchester United
  • FC Porto
  • Tottenham
  • Juventus
  • Ajax Amsterdam
  • Manchester City
  • Liverpool
  • Barcelona
Citeşte şi:

Ceremonia tragerii la sorţi a sferturilor şi semifinalelor Uefa Champions League va avea loc la Nyon, în Elveţia, începând cu ora 13:00 ora României.

Până miercuri seara, 6 echipe îşi asiguraseră biletele pentru următoarea fază a competiţiei. FC Barcelona (Spania), Ajax Amsterdam (Olanda), Juventus Torino (Italia), Manchester City, Liverpool, Tottenham, Manchester United (Anglia) şi FC Porto (Portugalia) au fost primele echipe sigure de participarea la tragerea la sorţi din Elveţia.

FC Barcelona şi FC Liverpool s-au alăturat celorlalte echipe după rezultatele înregistrate miercuri seară. Barca rămâne singura echipă din Spania în sferturile competiţiei, o contra performanţă care nu a mai avut loc din 2007! În schimb, Anglia merge cu patru echipe în sferturi, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 2009!

Cum se va efectua tragerea la sorţi

Nu există niciun cap de serie şi nicio restricţie privind duelurile inter-ţări. Tragerea la sorţi a semifinalelor se va efectua după stabilirea sferturilor de finală, ceea ce înseamnă că echipele îşi vor cunoaşte deja drumul spre finala de la Madrid. De remarcat că este pentru prima dată din 2012 când se va efectua şi tragerea la sorţi pentru semifinalele competiţiei odată cu sferturile.

Cotele la pariuri: Guardiola et comp sunt favoriţi

Manchester City este marea favorită la câştigarea Uefa Champions League în acest sezon. ”Cetăţenii” au cea mai mică cotă la trofeu în acest moment, ei fiind urmaţi în cotaţiile bookmakerilor de Juventus Torino şi FC Barcelona. Ajax şi FC Porto sunt cotate cel mai slab având cote foarte mari la câştigarea trofeului.

Program faze finale UEFA Champions League - LIVE pe Telekom Sport

  • Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  • Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  • Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României).

 

 

Afla mai multe despre: tragere la sorţi uefa champions league 

viewscnt
Articole similare