Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au stabilit toate semifinalistele de conferinţe din NBA. A fost show total în meciul decisiv dintre Nuggets şi Spurs

VIDEO | S-au stabilit toate semifinalistele de conferinţe din NBA. A fost show total în meciul decisiv dintre Nuggets şi Spurs

NBA

Comentarii

Denver Nuggets e ultima calificată în semifinalele de conferinţe din NBA. Tot aseară a debutat seria meciurilor Toronto Raptors - Philadelhia 76ers, din semifinalele conferinţei de Est.

Denver este ultima echipa calificata in semifinalela Conferintei de Vest după o victorie dramatică, în meciul 7 din seria cu San Antonio. Nuggets au condus autoritar prima jumătate a meciului, dar erau cât pe ce să piardă, pentru că Spurs şi-au revenit după pauza mare şi au fost aproape să rastoarne scorul. S-a terminat însa 90-86 pentru Denver, cu suspans până în ultimul minut. Sarbul Nikola Jokic a fost omul serii: A reuşit un triple-double, 21 de puncte, 15 recuperări şi 10 assisturi.

Tot aseară au şi început semifinalele de conferinte! In Est, Toronto conduce seria cu Philadelphia după ce s-a impus pe teren propriu, scor 108-95. Oaspeţii au fost în avantaj doar în primele 3 minute, apoi au fost conduşi tot meciul şi învinşi fără probleme. MVP a fost Kawi Leonard, cu 45 de puncte şi 11 recuperări.

Semifinalele de conferinţe continuă cu primul meci din seria Golden State - Huston, în această seară, de la ora 22:30,  pe Telekom Sport 4.

 

Afla mai multe despre: nbahuggetsspurs 

viewscnt
Articole similare