Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au terminat meciurile de sâmbătă din La Liga. Gazdele au câştigat un singur meci. Villarreal a pierdut în ultimele minute. Aici ai toate rezumatele

VIDEO | S-au terminat meciurile de sâmbătă din La Liga. Gazdele au câştigat un singur meci. Villarreal a pierdut în ultimele minute. Aici ai toate rezumatele

La Liga

Comentarii

Ziua de sâmbătă a oferit patru meciuri din La Liga pe programele Telekom Sport. O zi în care gazdele au câştigat un singur meci şi Getafe a oferit surpriza rundei, câştigând la Villarreal în ultimele minute.

Leganes a avut emoţii doar în startul partidei cu Huesca. David Fereiro era să deschidă scorul pentru ultima clasată cu o superexecuţie. Repriza a doua a fost la discreţia gazdelor. Jonathan Silva şi Oscar au ratat incredibil la aceeaşi fază. Apoi En Nasiri a fost la un pas să deschidă scorul, dar bara i s-a opus. Marocanul nu a mai iertat la următoarea fază şi a marcat singurul gol al meciului. Pe final, El Zhar a mai ratat şi el o ocazie rarisimă, iar Leganes - Huesca s-a terminat 1-0.

Valencia a ratat şansa de a se apropia de locurile de cupe europene. Mina a obţinut o lovitură de la 11 metri în debutul actului secund cu Valladolid. Masip a fost însă imbatabil în faţa lui Rodrigo. Liliecii au deschis scorul până la urmă în minutul 71. Parejo a reluat fără speranţe pentru goalkeeperul oaspeţilor. Valladolid a plecat cu un punct de pe Mestalla datorită lui Alcaraz. Mijlocaşul a înscris superb din lovitură liberă, iar meciul s-a încheiat 1-1.

Girona şi Alaves şi-au împărţit punctele, dar şi golurile de generic. Primul a fost senzaţional. Stuani a deschis scorul cu o lovitură care l-a lăsat fără replică pe Pacheco. A fost cea de-a 12-a reuşită stagională pentru atacantul uruguayan. Oaspeţii au revenit după pauză. Borja Baston a înscris şi el superb, iar Girona - Alaves s-a încheiat 1-1.

În ultimul meci al zilei, Getafe a oferit surpriza şi a învins-o, în deplasare, pe Villarreal. Scorul a fost deschis de Molina în minutul 52, dar Villarreal a egalat prin autogolul lui Cabrera, în minutul 75. Angel a marcat golul victoriei în minutul 89. Ekambi a ratat un penalty în al doilea minut de prelungire şi astfel "submarinul galben" nu a luat niciun punct.

Afla mai multe despre: la liga 

viewscnt
Articole similare