Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au tras la sorţi meciurile întâlnirii din Cupa Davis dintre România şi Zimbabwe

VIDEO | S-au tras la sorţi meciurile întâlnirii din Cupa Davis dintre România şi Zimbabwe

Tenis

Comentarii

Echipa de Cupa Davis a României va disputa în weekend duelul cu Zimbabwe din primul tur al grupei a doua din zona Europa-Africa. Întâlnirea va avea loc în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, vineri şi sâmbătă. Toate partidele vor fi în direct pe Telekom Sport 3.

Marius Copil este cel mai bine clasat jucător din echipa de Cupa Davis a României şi el va evolua în primul meci. Adversar îi va fi un jucător mult mai slab cotat. Românul ocupă locul 80 în clasamentul ATP, în timp ce adversarul său este pe poziţia a 546-a. Întâlnirea va fi urmată de meciul dintre Dragoş Dima (locul 327 ATP) şi Takanyi Garanganga (locul 449 ATP).
 
Sâmbătă, de la ora 12:00,, este programată partida de dublu dintre perechile Horia Tecău (33 ATP la dublu)/ Florin Mergea (441 ATP la dublu) şi Benjamin Lock (259 ATP la dublu) / Courtney Lock (680 ATP la dublu). După disputarea acestei întâlniri vor urma ultimele meciuri de simplu: Marius Copil - Takanyi Garanganga şi Dragoş Dima - Benjamin Lock. Meciurile se vor disputa după sistemul cel mai bun din trei seturi.
 
România şi Zimbabwe s-au mai întânit o singură dată în Cupa Davis, în 2000, la Harare. Cu Andrei Pavel şi Andrei Trifu în echipă, România s-a impus cu 3-2. 
 
 

Programul partidelor

Vineri, 5 aprilie

Marius Copil - Benjamin Lock - ora 15:00, Telekom Sport 3
Dragoş Dima - Takanyi Garanganga
 

Sâmbătă, 6 aprilie

Horia Tecău / Florin Mergea - Benjamin Lock / Courtney Lock -  ora 12:00, Telekom Sport 3
Marius Copil - Takanyi Garanganga
Dragoş Dima - Benjamin Lock  

 Românul ocupă locul 80 în clasamentul ATP, în timp ce adversarul său este pe poziţia a 546-a. Întâlnirea va fi urmată de meciul dintre Dragoş Dima (locul 327 ATP) şi Takanyi Garanganga (locul 449 ATP).

Afla mai multe despre: cupa davisromaniazimbabwe 

viewscnt
Articole similare