Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Să nu-l baţi prea rău pe Zicu". Ioan Andone, pus pe glume cu Grigorie. Ce s-a întâmplat la amicalul juniorilor FC Voluntari - Rapid

VIDEO | "Să nu-l baţi prea rău pe Zicu". Ioan Andone, pus pe glume cu Grigorie. Ce s-a întâmplat la amicalul juniorilor FC Voluntari - Rapid

FC Voluntari

Comentarii

Duel de cinci stele la amicalul de juniori dintre FC Voluntari şi Rapid. Foşti coechipieri, Ianis Zicu şi Ştefan Grigorie s-au întâlnit de data asta ca adversari. Nu pe teren, ci pe banca tehnică. Grigorie îi antrenează pe juniorii Rapidului, iar Zicu pe cei de la Voluntari.

Ianis Zicu îi are în echipă inclusiv pe fiul lui Mirel Rădoi şi pe nepotul lui Marian Aliuţă. Meciul, câştigat de giuleşteni cu 5-0, a fost supravegheat de Ioan Andone. Managerul general al ilfovenilor a fost pus pe glume înaintea partidei şi a avut o rugăminte pentru Grigorie: "Să nu-l baţi rău pe Zicu, e primul lui meci. Tu mai ai experienţă".

"Dacă am ales să vin aici, a contat şi faptul că Ioan Andone este manager general, pentru că domnul Andone m-a format ca fotbalist, el a avut curajul să mă arunce titular la Dinamo la o vârstă fragedă. Datorită lui am ajuns să joc în echipa naţională, să plec în străinătate, de asta am ales să şi vin, să încep aici unde este el, pentru că eu cred foarte mult şi în destin" , a declarat Ianis Zicu.

"A fost o întâlnire plăcută, din altă postură, ciudat, dar frumos în acelaşi timp pentru că amândoi am îmbrăţişat această meserie, o meserie grea, frumoasă. Pentru noi a fost un antrenament bun pentru că într-o săptămână am avut 3 meciuri, acesta a fost al treilea, am mai avut două meciuri cu CS U Craiova" , a spus Ştefan Grigorie.

Afla mai multe despre: voluntarirapidianis zicustefan grigorie 

viewscnt
Articole similare