Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Să nu mai îmbrace tricoul naţionalei". Gabi Tamaş i-a făcut praf pe tricolori după ce a ratat convocarea lui Mirel Rădoi!

VIDEO | "Să nu mai îmbrace tricoul naţionalei". Gabi Tamaş i-a făcut praf pe tricolori după ce a ratat convocarea lui Mirel Rădoi!

Echipa națională

Comentarii

Fostul fundaş al naţionalei României, Gabi Tamaş, a avut o reacţie dură la adresa tricolorilor, care au pierdut calificarea la EURO 2020 cu Islanda şi, mai apoi, au suferit o înfrângere ruşinoasă în Norvegia, scor 4-0.

România a fost învinsă, duminică seară, scor 4-0 (2-0), pe stadionul Ullevaal din Oslo, de selecţionata Norvegiei, într-un meci din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor.

Prestaţia tricolorilor din ultimele două înfrângeri, 2-1 cu Islanda şi 4-0 cu Norvegia, l-a iritat pe Gabi Tamaş, care a avut o reacţie în stilul caracteristic. 

Gabi Tamaş i-a pus la zid pe tricolori

"Nu vreau să intru în polemici şi în discursuri şi în critici. Păcat că am pierdut cu scorul acela, sunt naţionalist şi sunt român şi îmi pare rău. Viaţa merge înainte, trebuie să învăţăm din greşeli. Nu găsesc nicio explicaţie nici pentru ce se întâmplă în fotbalul românesc, aşa că nu mă întrebaţi. Probabil liga noastră este cam slabă. Sau foarte slabă. Şi din cauza asta nu mai ajung jucătorii să joace la echipele mari, unde au jucat înainte. 

Este lipsă de valoare dacă jucătorii de la ora actuală din campionatul intern sau cei care se transferă nu se mai transferă cum se transferau cândva Mutu, Chivu, Lobonţ, Contra, Popescu, Hagi şi înseamnă că nivelul este foarte slab.

Vinovat... Am mai declarat asta. Mirel Rădoi şi-a asumat o vină, dar eu zic că nu este vina lui. Nu există jucători ca Mirel Rădoi. Dacă erau 11 de Mirel Rădoi în teren, era altfel rezultatul. Noi trebuia să mergem acolo, mai ales cu Norvegia şi Islanda să ne batem, nu să... Mă doare când nu mai văd foamea asta de fotbal, de rezultate. Îţi dai seama că mă doare. Eu, săracul de mine, când am plecat cu Tibi Ghioane de la Braşov şi dormeam prin Pro Rapid prin sală şi alergam ca nebunii să ajungem fotbalişti... Nu mai este acum foamea aia. 

Nici nu vreau să mă gândesc la ce este acum. Să fie sănătoşi! Dacă lor le convine cum sunt şi cum arată, le urez baftă, sănătate. 

(n.r. - Ce le-ai spune jucătorilor care îmbracă tricoul echipei naţionale?) Să nu îl mai îmbrace! La asemenea rezultate, vă daţi seama", a declarat Gabi Tamaş. 

Gabi Tamaş a ratat convocarea lui Mirel Rădoi după ce s-a accidentat

În urmă cu o lună, Gabi Tamaş s-a accidentat la genunchi într-o partidă a lui U Cluj, ceea ce nu i-a permis să mai ajungă la naţionala României. Selecţionerul Mirel Rădoi l-a dorit în centrul apărării. 

"Este greu să vii din Liga a 2-a pentru că nu este corect faţă de jucătorii din Liga 1. Sunt jucători de echipa naţională sau fundaşi centrali care merită să fie convocaţi şi ei, schimbându-se generaţia din Liga 1, nu din Liga a 2-a. 

Încă nu mi-am revenit complet după o lună de zile în care nu am făcut nimic. Am făcut pregătire singur, după aia cu echipa, dar încet, încet cred că o să fiu la capacitate maximă. Nu mai ştiu de când nu am mai jucat fără nicio durere, vă daţi seama. Sunt obişnuit să joc cu dureri", a mai spus fundaşul central. 

Afla mai multe despre: gabi tamasromanianorvegia romaniagabi tamas echipa nationala. 

viewscnt
Articole similare