Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Să râdem cu Bogdan Argeş Vintilă: ”Nu am făcut improvizaţii, doar i-am pus pe alte posturi!” :)

VIDEO | Să râdem cu Bogdan Argeş Vintilă: ”Nu am făcut improvizaţii, doar i-am pus pe alte posturi!” :)

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Metaloglobus, în 16-imile competiţiei.

Moruţan şi Dennis Man au marcat golurile calificării pentru formaţia lui Bogdan Vintilă: ”Sunt bucuros pentru jucători pentru că au reuşit să facă un joc bun” a spus antrenorul FCSB-ului la finalul partidei.

Ulterior, Bogdan Vintilă a oferit câteva declaraţii extrem de ciudate când a fost întrebat despre improvizaţiile la care a apelat în acest meci. Claudiu Belu a evoluat fundaş central, în timp ce Vali Creţu a fost folosit în banda stângă: ”Belu este un jucător inteligent care se adaptează repede pe orice post. L-am folosit fundaş central pentru că are statură, talie, ştie jocul. Pe Creţu l-am folosit fundaş stânga, e acelaşi lucru pe partea dreaptă. Centrează bine şi cu stângul. Nu e nicio improvizaţie, doar i-am pus pe alte posturi, dar nu pot să zic că e improvizaţie” a spus Vintilă la final.

Cei doi marcatori i-au lăsat o impresie bună antrenorului roş-albaştrilor: ”Mă bucur foarte mult pentru ei că au reuşit să marcheze şi sunt foarte mulţumit de prestaţia lor din prima repriză şi de modul cum au interpretat jocul. Atitudinea lor a contat mult” a mai spus Bogdan Argeş Vintilă. 

Afla mai multe despre: bogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare