Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Să râdem cu Mourinho :)) Reacţia senzaţională a portughezului când este întrebat dacă vrea să fie selecţioner

VIDEO | Să râdem cu Mourinho :)) Reacţia senzaţională a portughezului când este întrebat dacă vrea să fie selecţioner
Comentarii

Jose Mourinho este încă liber de contract, după ce în luna decembrie a anului trecut s-a despărţit de Manchester United. Portughezul se află în Portugalia, unde îşi petrece vacanţa de vară şi aşteaptă o nouă ofertă.

Mourinho a declarat în dese rânduri că vrea să antreneze cât mai repede, pentru că nu se simte bine să stea atât de mult timp departe de fotbal, dar nu este dispus să accepte orice ofertă. Prioritatea sa este să antreneze o echipă din Anglia, Germania, Franţa, Italia sau Spania. Tocmai de aceea nu este deloc întâmplător că a refuzat să antreneze pe Guangzhou Evergrande, deşi i se oferise un salariu anual de 30 de milioane de euro. Mourinho spune că, în acest moment, nici nu se pune problema de a prelua o echipă naţională. 

"Selecţioner la naţionala Portugaliei poate fi ultima ta slujbă în fotbal, poate fi o ambiţie? Poate fi. A fi selecţioner îmi creează ceva ... Un meci pe lună, muncă multă în birou, fără teren de joc, fără meciuri, să aştepţi doi ani pentru un Campionat European, să aştepţi doi ani pentru un Campionat Mondial. Nu. Încă nu" a declarat Jose Mourinho pentru Sky Sports.

Afla mai multe despre: mourinhoselectioner 

viewscnt
Articole similare