Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Să râdem cu Ropotan: "De când n-a mai câştigat Dinamo campionatul?". Episod inedit dezvăluit din fotbalul arab: "Se întrerupea imediat antrenamentul"

VIDEO | Să râdem cu Ropotan: "De când n-a mai câştigat Dinamo campionatul?". Episod inedit dezvăluit din fotbalul arab: "Se întrerupea imediat antrenamentul"

Concordia Chiajna

Comentarii

În sezonul 2006/2007, Adrian Ropotan câştiga titlul cu Dinamo, iar la 12 ani distanţă se luptă cu Chiajna pentru salvarea de la retrogradare. Înaintea meciului cu FCSB, mijlocaşul de 32 de ani a fost pus pe glume la conferinţa de presă.

"De când am câştigat campionatul cu Dinamo, vorbesc de 8 ani, 6-7 ani, vreţi să puneţi mai mult? Eu am încercat să fiu mai indulgent, dar sunt 12 ani, da" , a declarat Ropotan.

Acum, să ai nouă înfrângeri, ţi-e şi rusine să ieşi din casă. Încercăm să schimbăm această situaţie şi să ţinem capul sus, încercăm să scoatem puncte pentru că e dureros ceea ce se întâmplă şi nu ne face bine nouă jucăîtorilor.  E o perioadă foarte grea, pe care sper să o trecem cu bine, să adunăm puncte. Această echipă nu merită să fie acolo jos" , a continuat Adrian Ropotan.

De situaţie s-a amuzat şi antrenorul Chiajnei, Adrian Falub: "Mă bucur foarte tare că n-am câştigat".

Din 2016 până în 2018, Ropotan a fost legitimat la Hatta Club. Mijlocaşul Chiajnei şi-a amintit de perioada petrecută în Emiratele Arabe Unite şi le-a dezvăluit reporterilor prezenţi la conferinţă un episod inedit: "Aveau ore fixe când se rugau şi, dacă aveai antrenament, se întrerupea antrenamentul şi aşteptai să se termine rugaciunea".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe