Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Să râdem cu Ropotan: "De când n-a mai câştigat Dinamo campionatul?". Episod inedit dezvăluit din fotbalul arab: "Se întrerupea imediat antrenamentul"

VIDEO | Să râdem cu Ropotan: "De când n-a mai câştigat Dinamo campionatul?". Episod inedit dezvăluit din fotbalul arab: "Se întrerupea imediat antrenamentul"

Concordia Chiajna

Comentarii

În sezonul 2006/2007, Adrian Ropotan câştiga titlul cu Dinamo, iar la 12 ani distanţă se luptă cu Chiajna pentru salvarea de la retrogradare. Înaintea meciului cu FCSB, mijlocaşul de 32 de ani a fost pus pe glume la conferinţa de presă.

"De când am câştigat campionatul cu Dinamo, vorbesc de 8 ani, 6-7 ani, vreţi să puneţi mai mult? Eu am încercat să fiu mai indulgent, dar sunt 12 ani, da" , a declarat Ropotan.

Acum, să ai nouă înfrângeri, ţi-e şi rusine să ieşi din casă. Încercăm să schimbăm această situaţie şi să ţinem capul sus, încercăm să scoatem puncte pentru că e dureros ceea ce se întâmplă şi nu ne face bine nouă jucăîtorilor.  E o perioadă foarte grea, pe care sper să o trecem cu bine, să adunăm puncte. Această echipă nu merită să fie acolo jos" , a continuat Adrian Ropotan.

De situaţie s-a amuzat şi antrenorul Chiajnei, Adrian Falub: "Mă bucur foarte tare că n-am câştigat".

Din 2016 până în 2018, Ropotan a fost legitimat la Hatta Club. Mijlocaşul Chiajnei şi-a amintit de perioada petrecută în Emiratele Arabe Unite şi le-a dezvăluit reporterilor prezenţi la conferinţă un episod inedit: "Aveau ore fixe când se rugau şi, dacă aveai antrenament, se întrerupea antrenamentul şi aşteptai să se termine rugaciunea".

Afla mai multe despre: concordia chiajnaadrian falubfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare