Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Să se mulţumească cu un punct” Dorinel Munteanu le închide gura dinamoviştilor, care acuză că le-a fost refuzat un penalty

VIDEO | „Să se mulţumească cu un punct” Dorinel Munteanu le închide gura dinamoviştilor, care acuză că le-a fost refuzat un penalty

Superliga

Comentarii

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Concordia Chiajna, în epilogul etapei a XIII-a a Ligii I.

La finalul partidei, Dorinel Munteanu a afirmat că nu e mulţumit de rezultatul din această seară şi consideră că echipa sa merita victoria.

„Nu pot să fiu bucuros în seara acesta cu acest punct şi sunt nemulţumit pentru că nu am câştigat. Cred că am avut foarte multe ocazii de a câştiga”, a spus Dorinel Munteanu la finalul partidei.

Băieţii ar fi meritat mai mult astăzi şi vom face ca jocul următor cu Gaz Metan să jucăm bine şi să câştigăm.

Despre jocul lui Dinamo: „Întrebaţi-mă despre echipa pe care o conduc eu, Dinamo nu mă interesează cum s-a prezentat. Aţi văzut câte ocazii ne-am creat, am avut avut agresivitate în repriza a doua, am impus noi tempoul jocului şi trebuia să câltigăm, clar”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Dinamoviştii acuză că nu li s-a acordat o lovitură de la 11 metri. „Dacă se leagă de un penalty, noi putem spune că în repriza a doua la şutul lui Guessan putea să fie penalty. Hai să fim serioşi şi să se mulţumească cu un punct, pentru că astăzi nu trebuia să câştige niciun punct!”

Afla mai multe despre: concordia chiajnaliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare