Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Să vină titlul! Manchester City a învins-o pe Chelsea şi e de neoprit în Premier League! Bernardo Silva a marcat golul victoriei

VIDEO | Să vină titlul! Manchester City a învins-o pe Chelsea şi e de neoprit în Premier League! Bernardo Silva a marcat golul victoriei

Premier League

Comentarii

Manchester City a câştigat cu 1-0 meciul cu Chelsea şi e în proporţie de 99,99% noua campioană a Angliei! Derby-ul de pe Etihad a fost decis de reuşita lui Bernardo Silva.

VIDEO | MANCHESTER CITY - CHELSEA 1-0

ECHIPELE DE START:

MANCHESTER CITY: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Zincenko - De Bruyne, Gundogan, Silva - Sane, Aguero, Bernardo Silva

CHELSEA: Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - Moses, Fabregas, Drinkwater, Alonso - Willian, Pedro - Hazard

Min. 90: Final.

Min. 46: GOOOL CITY! Bernardo Silva deschide scorul

Min. 45: Pauză pe Etihad.

Min. 27: OCAZIE URIAŞĂ pentru City! Şutul lui Sane e scos de pe linia porţii de Azpilicueta.

Min. 20: Bernardo Silva are prima ocazie la poarta lui Courtois. Şutul său trece puţin peste poarta londonezilor.

Min. 7: City are posesia, Chelsea preferă să se apere cu toată echipa în acest debut de meci.

Min. 1: A început meciul

Etapa a 29-a din Premier League programează duminică meciul dintre Manchester City şi Chelsea. Gazdele sunt pe primul loc, cu 77 de puncte strânse în primele 28 de jocuri, în timp ce oaspeţii se află pe locul al 5-lea, cu 53 de puncte, şi au nevoie de victorie pentru a continua lupta pentru calificarea în Liga Campionilor.

În partida tur, City a câştigat cu 1-0 meciul cu Chelsea de pe Stamford Bridge. Unicul gol al meciului a fost marcat de Kevin De Bruyne, în minutul 67.

Ultima partidă disputată de Chelsea pe Etihad a fost un succes. Londonezii s-au impus cu 3-1, la capătul unei partide cu două cartonaşe roşii şi multe faze spectaculoase. La finalul sezonului, Chelsea avea să câştige titlul în Premier League.

Acum situaţia este complet diferită! Manchester City e aproape campioană în Anglia, iar Chelsea traversează o formă slabă şi ar putea rata calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Meciul dintre Manchester City şi Chelsea se va juca duminică, de la 18:00, la Telekom Sport 1, iar golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: manchester citychelseapremier league 

viewscnt
Articole similare