Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sabina Jacobsen şi-a făcut propriul tricou de joc înainte de meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros, din Liga Campionilor

VIDEO | Sabina Jacobsen şi-a făcut propriul tricou de joc înainte de meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros, din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Sabina Jacobsen şi-a făcut propriul tricou de joc înainte de meciul CSM Bucureşti - Ferencvaros, din Liga Campionilor la handbal feminin. Înainte de debutul în Liga Campionilor, handbalista suedeză le-a fost ghid fanilor care doresc să-şi personalizeze şi să-şi achiziţioneze produse cu însemnele clubului.

Interul stânga în vârstă de 29 ani se află în perioada de refacere după operaţia de menisc suferită la piciorul drept şi speră să revină cât mai curând în partidele oficiale.

"Sunt bine, am început să mă antrenez, uşor, uşor reintru în programul echipei.  Sper ca în trei-patru săptămâni să fiu refăcută complet şi gata pentru meciurile din Liga Campionilor.  Îmi doresc să fiu din nou o tigroaică pe teren", a spus Sabina Jacobsen, inter CSM Bucureşti.

 

Între şedinţele de recuperare, Sabina a îmbinat utilul cu plăcutul şi şi-a făcut propriul tricou de joc, arătându-le în acelaşi timp fanilor echipei campioane cât de uşor este pentru ei să facă acelaşi lucru şi să achiziţioneze produse cu însemnele clubului favorit.

"A fost pentru prima dată când am încercat să fac aşa ceva, dar chiar mi-a plăcut, este interesant. O consider o experienţă inedită şi am vrut să le arăt şi fanilor cât de facil le poate fi să-şi ia un tricou sau alte produse cu însemnele clubului nostru. Totul pleacă de la un click, o comandă pe site-ul oficial al clubului, apoi restul este şi mai simplu, iar obiectele dorite vor ajunge rapid în posesia lor", a mai declarat handbalista.

 

 

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestisabina jacobsen 

viewscnt
Articole similare