Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sadio Mane, unul dintre jucătorii la modă în Champions League: ”Sper ca într-o bună zi să ridic trofeul deasupra capului”

VIDEO | Sadio Mane, unul dintre jucătorii la modă în Champions League: ”Sper ca într-o bună zi să ridic trofeul deasupra capului”
Comentarii

Senegalezul Sadio Mane a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei lui Jurgen Klopp. Dar şi unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti din lume.

”Am foarte multe amintiri legate de Liga Campionilor de când eram copil. Ultimul meu vis a fost să joc într-o bună zi în această competiţie, iar acum sunt suficient de norocos încât să joc la acest nivel profesionist. Pot spune că visul a devenit realitate. Sper ca într-o bună zi să ridic trofeul deasupra capului”

Două goluri în meciurile din optimile de finală cu Bayern Munchen, iar Mane a captat atenţia tuturor. A ajuns la 13 goluri marcate în 19 meciuri jucate în Uefa Champions League. Pentru a marca 13 goluri în cea mai importantă competiţie europeană, Ronaldinho, Cavani sau Luis Suarez au avut nevoie de 20 de meciuri, iar Neymar şi Falcao de 21. Lionel Messi a avut nevoie de 25 de meciuri pentru a marca primele sale 12 goluri, iar Cristiano Ronaldo de nu mai puţin de 47!

Anul trecut, Mane a marcat în finala Ligii Campionilor disputată de FC Liverpool contra echipei Real Madrid: ”A fost o călătorile fantastică anul trecut. Din păcate pentru noi am întâlnit o echipă fantastică. A fost totuşi o experienţă pozitivă, acum avem alte şanse în acest an”

Liverpool joacă prima manşă din sferturile de finală ale Uefa Champions League contra lui FC Porto, în această seară în direct la Telekom Sport 2 începând cu ora 22:00. Ai Liverpool - Porto, LIVE AICI.

Se joacă în această săptămână în UEFA Champions League.

Marţi, de la 22:00:

  • Tottenham - Manchester City, LIVE pe Telekom Sport 1;
  • Liverpool - Porto, Live pe Telekom Sport 2;

Miercuri, de la 22:00:

  • Manchester United - Barcelona, LIVE pe Telekom Sport 1;
  • Ajax - Juventus, LIVE pe Telekom Sport 2;

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici

 Program faze finale UEFA Champions League - LIVE cu Telekom Sport PLUS

  •     Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  •     Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  •     Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României);


 

Afla mai multe despre: sadio maneliverpool 

viewscnt
Articole similare