Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Săgeţile lui Dan Petrescu: "Noi suntem favoriţi cerţi! Dacă zic că Sevilla e favorită, o să mă certe toată lumea"

VIDEO | Săgeţile lui Dan Petrescu: "Noi suntem favoriţi cerţi! Dacă zic că Sevilla e favorită, o să mă certe toată lumea"

UEFA Europa League

Comentarii

Dan Petrescu (51 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă de după meciul cu Astra (2-0), despre tragerea la sorţi a 16-imilor Europa League, unde CFR a picat cu FC Sevilla. Andaluzii deţin recordul de trofee câştigate în cea de-a doua competiţie europeană intercluburi, iar "Bursucul" o consideră favorită certă, dar a trimis săgeţi către cei care l-au criticat până acum când a spus acelaşi lucru despre Slavia, Celtic sau Lazio.

Petrescu a spus, ironic, că echipa sa este favorită certă în faţa Sevillei, doar ca să le facă pe plac jurnaliştilor şi oamenilor de fotbal care l-au criticat pentru aceleaşi declaraţii la vremea când CFR a jucat cu Lazio, Celtic sau Slavia Praga. "Super Dan" spune că fotbaliştii trebuie să viseze frumos pentru dubla cu formaţia din Spania.

"O să jucăm cu o echipă care a luat trei Europa League (n.r. - la rând). Suntem noi favoriţi clari, ca să placă la moderatorii noştri. Dacă zic că Sevilla e favorită, o să mă certe toată lumea. Acum cu Sevilla trebuie să visăm, că nu avem ce să facem, dar vă daţi seama că şansele sunt mult mai mari de partea lor decât de partea noastră", a spus Dan Petrescu, luni seara, la conferinţa de presă de după CFR - Astra 2-0.

Sorţii au adus-o în calea CFR-ului pe FC Sevilla, la tragerea pentru 16-imile Europa League, iar după ce au ieşit dintr-o grupă infernală, clujenii au acum o nouă misiune aproape imposibilă. Andaluzii au câştigat de trei ori la rând Europa League, în 2014 şi 2016. Arma secretă a lui Dan Petrescu va fi George Ţucudean (28 de ani), care va reveni la echipă şi va putea fi folosit în dubla cu echipa de pe "Ramon-Sanchez Pizjuan".

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujeuropa leaguefc sevilla 

viewscnt
Articole similare